Hyppää pääsisältöön
ossi väänänen

IS: Nacci Tranberg piileskeli kultaleijona Ossi Väänäsen kodissa – kiinteistövälittäjältä väärä henkilöllisyys: näin poliisi kommentoi!

Ilta-Sanomat raportoi, että Cannonballin entinen johtaja JanneNacciTranberg piileskeli kahden vuoden pakomatkansa aikana entisen NHL-kiekkoilija Ossi Väänäsen kodissa Espanjassa. 

Suomen poliisi ei suoranaisesti vahvista, että kyseessä on Tranberg, vaan kansainvälisesti etsintäkuulutettu mies. 

Lehti on tavoittanut Väänäsen, joka oli alun perin täysin tietämätön vuokralaisensa oikeasta henkilöllisyydestä. Väänänen oli antanut Aurinkorannikolla sijaitsevan asuntonsa vuokralle puolitutun kiinteistövälittäjän kautta. 

– Sain vuokralaisesta väärää tietoa. Minulle kerrottiin väärä nimi. Sitä kautta hyväksyin sopimuksen ja hän asettui asuntoon vuokralaisena, Väänänen kertoo. 

nacci

Väänänen kertoo, ettei vuokrauksessa ollut mitään ongelmia, sillä laskut maksettiin ajallaan ja asuntoa pidettiin siistinä. Vyyhti purkaantui, kun Väänäselle soitettiin asunyhteisön toimistolta. Miehelle kerrottiin, että paikalla poliisi. 

Väänänen on keskustellut asiasta myös Suomen poliisin kanssa. 

– Poliisi haluaa korostaa sitä, että tähän asumisjärjestelyyn liittyvää suomalaista tahoa ei epäillä rikoksesta. Asumisjärjestelyssä on käytetty sellaisia järjestelyjä, että tämä suomalainen ulkopuolinen taho ei ole voinut tietää, että kuka siellä oikeasti majoittuu. Asiasta on tiettyä asiakirjanäyttöä, Tranbergin uusien rikosepäilyjen tutkinnanjohtaja Toni Uusikivi kertoo lehdelle. 

ossi väänänen

Hulppea Suomen koti

Suomessa Väänänen ja hänen rakkaansa Jenni Dahlman asuvat Espoossa. Pariskunta ja heidän kaksi lastaan viihtyvät hulppeassa omakotitalossa, jossa riittää tilaa temmeltää.

Talossa ei ole tilasta puutetta, sillä 252-neliöisessä asunnossa on kuusi huonetta, lasitettu parveke, kaksi vessaa, kahden autopaikan autotalli, suuri askartelutila ja hulppea saunaosasto.

 
 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!