Hyppää pääsisältöön
Henna Kalinainen

Henna Kalinainen kieltäytyi Jarkko-rakkaansa haluamista kesähäistä – ”Olen valmis äidiksi!”

Tosi-tv-kasvo Henna Kalinainen tapasi reilu vuosi sitten nykyisen elämänkumppaninsa Jarkon. Pari muutti yhteen vain puolen vuoden tuntemisen jälkeen ja kihlautui viime helmikuussa.

Henna kertoo Jarkon olevan todella nuorekas, vaikka tämä onkin häntä 16 vuotta vanhempi.

Lue lisää: Rajusti kiusattu kohukaunotar Henna Kalinainen: Harkitsin itsemurhaa!

 

Valmis äidiksi

Henna ja Jarkko ovat jo keskustelleet uuden askeleen ottamisesta.

– Jarkko haluaa kanssani naimisiin ja lapsia! Olen valmis äidiksi, mutta naimisiin menemme vasta, kun olen elämäni kunnossa. Haluan ensimmäistä kertaa elämässäni oikeat häät miehen kanssa, jonka kanssa haluan elää koko loppuelämäni. En ole enää valmis menemään naimisiin televisiossa julkisuuden takia.

Henna oli naimisissa Antti Kurhisen kanssa. – Antin ja minun suhde oli julkisuuspeliä, ja menimme osittain myös julkisuuden takia naimisiin. Olimme nuoria ja villejä.
Henna oli naimisissa Antti Kurhisen kanssa. – Antin ja minun suhde oli julkisuuspeliä, ja menimme osittain myös julkisuuden takia naimisiin. Olimme nuoria ja villejä.

Lue myös: Henna Kalinainen avautuu julkisuuden varjopuolista – kohukaunotar sairastui masennukseen: ”Lääkitsin juomalla alkoholia!”

– Mieheni olisi halunnut jo tänä kesänä naimisiin, mutta häiden aika on aikaisintaan kahden vuoden päästä, jotta pystymme taloudellisesti järjestämään unelmahäämme. En haaveile kuitenkaan mistään prinsessahäistä.

Lue myös: Salamarakkautta! Henna Kalinainen löysi onnen 16 vuotta vanhemmasta Jarkosta – ”Hän vaikuttaa kolmekymppiseltä!”

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Pasi Murto ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!