Hyppää pääsisältöön
Henna Kalinainen

Henna Kalinainen avautuu julkisuuden varjopuolista – kohukaunotar sairastui masennukseen: ”Lääkitsin juomalla alkoholia!”

Tosi-tv-kasvo Henna Kalinainen, 31, nousi julkisuuteen ryhdyttyään salasuhteeseen jalkapalloilija Mikael Forssellin kanssa. Pian sen jälkeen hän osallistui Big Brotheriin ja lukuisiin muihin tosi-tv-ohjelmiin.

– Ensimmäiset julkisuusvuodet olivat jännää aikaa. Sain kokea paljon sellaisia asioita, joista moni ikäiseni vain haaveili.

– Pääsin tv-ohjelmien tiimoilta matkustamaan muun muassa Argentiinaan ja Thaimaahan. Ne olivat samalla ensimmäisiä ulkomaanmatkojani. Näin myös kaikki Suomen ykkösjulkkikset, kuten Kimi Räikkösen, Mikael Forssellin ja Mika Salon, Henna kertoo.

Henna nähdään tulevaisuudessakin televisiossa. – Ohjelma kuvattiin keväällä!
Henna nähdään tulevaisuudessakin televisiossa. – Ohjelma kuvattiin keväällä!

Lue myös: Rajusti kiusattu kohukaunotar Henna Kalinainen: Harkitsin itsemurhaa!

Henna eli tavallisen nuoren elämää sillä erotuksella, että kaikki hänen tekemisensä uutisoitiin lehtien sivuilla. Näin jälkeenpäin Hennaa kaduttaa, että hän keskeytti opintonsa bilettämisen, miessuhteiden ja julkisuuden takia.

– Elämästäni on mennyt vuosia hukkaan bilettämisen takia, Henna kertoo.
– Elämästäni on mennyt vuosia hukkaan bilettämisen takia, Henna kertoo.

 

Lue myös: Huh, Henna Kalinaisen ja Antti Kurhisen häistä jo 10 vuotta! Tältä näyttivät parikymppiset rakastavaiset hääyönä - katso eroottiset kuvat!

Ystävät baarissa

Julkisuuden tuomat paineet saivat Hennan sairastumaan muutama vuosi sitten keskivaikeaan masennukseen, minkä takia hän päätti vetäytyä täysin julkisuudesta.

– Ahdistuin julkisuudesta! Minulla oli pitkä kausi, etten suostunut mihinkään. Minua pyydettiin muun muassa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmaan, mutta koin, etten ollut siihen tarpeeksi hyvässä kunnossa.

 

Lue myös: Vau, mikä ulkonäkömuutos! Hoikistuneen Henna Kalinaisen tuore selfie-kuva ihastuttaa: "Kunnon hottis on palannut" - katso!

Entisen kotinsa naapurissa sijaitsevasta ravintolasta tuli Hennalle piilopaikka, jossa hän tunsi olonsa hyväksytyksi.

– Siellä sain olla vain minä, eikä kukaan nähnyt tai ajatellut minua julkisuuden henkilönä. Siellä sain olla piilossa pahalta maailmalta.

– Samaan aikaan minulla oli todella pahoja ongelma juomisen kanssa. Lääkitsin itseäni juomalla alkoholia, koska olin todella ahdistunut. Pelkäsin jopa kohdata uusia ihmisiä. Join kaljaa, jotta uskalsin mennä ruokakauppaan.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!