Freedom Rahoitus
Kaupallinen yhteistyö Freedom Rahoitus

Haluatko kasvattaa kesälomakassaasi? Tällä tavalla voit saada jopa satoja euroja vain muutaman minuutin vaivannäöllä

Onko sinulle kertynyt esimerkiksi osamaksuja, luottokorttivelkaa tai muuta vakuudetonta lainaa? Lue artikkelimme ja tiedät, miten voit laittaa raha-asiat järjestykseen ja säästää samalla jopa satoja euroja!

Viime aikoina on ollut taloudellisesti haastavia aikoja, mikä on saanut suomalaiset heräämään säästämisen merkitykseen. Tämän johdosta on erittäin hyvä aika tutkia omaa tilannetta turhien kulujen karsimiseksi. Jos maksat kuukausittain lyhennyksiä esimerkiksi osamaksuista, luottokorteista ja tililuotoista, sinulla menee lyhennysten lisäksi kuluja eri suuntiin esimerkiksi tilinhoitopalkkioiden muodossa. Tämä tulee monille yllätyksenä.

Lisäksi useilla suomalaisilla on myös jäänyt viime syksynä tulleesta lakimuutoksesta huolimatta korkeakorkoisia lainoja roikkumaan, sillä maksimikorko on nykyään 20 prosenttia lainasummasta riippumatta. Nyt onkin korkea aika hankkiutua liian korkeista koroista eroon korkokuluissa pienentämiseksi.

Tee maksuton lainavertailu Freedom Rahoituksella tästä!

- Useat asiakkaat ovat ilahtuneet iloisesti, kun he onnistuivat pienentämään lainoihin liittyviä menoja näin taloudellisesti haastavana ajanjaksona. Joillain asiakkailla on edelleen satojen prosenttien pikavippejä, joiden lyhennykset menevät pääasiassa korkokuluihin. Tällaiset liian kalliit lainat kannattaa nyt ehdottomasti kilpailuttaa, ettei korkokuluihin mene liikaa rahaa nykyiseen korkotasoon nähden, Freedom Rahoituksen pitkäaikainen lainaneuvoja Lotta kertoo tilanteesta.

Lainojen yhdistäminen eli osamaksujen, kulutusluottojen ja pikavippien yhdistämisellä on mahdollisuus pienentää omia lainamenoja ja helpottaa raha-asioiden hallinnointia. Haet siis näiden lainojen yhteissumman edestä yhtä lainaa, jotta sinun ei tarvitse maksaa kuluja useista lainoista. Useat Freedom Rahoituksen asiakkaat ovat säästäneet jopa satoja euroja kuukaudessa, joten ylijääneen summan voi näin kesän kynnyksellä käyttää kesälomakassan kasvattamiseen, säästöjen kartoittamiseen tai pienyrittäjien tukemiseen.

Freedom Rahoituksen maksuton lainavertailu ei velvoita sinua mihinkään, joten voit täyttää hakemuksen, katsoa lainapäätökset ja vertailla niitä nykyisiin lainoihisi. Sinulla ei siis ole mitään hävittävää!

Yhdistä lainasi jo tänään ja katso, miten suuria säästöjä voit saada!

Freedom Rahoitus pähkinänkuoressa

Freedom Rahoitus on kokenut lainanvälittäjä. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi lainahakemus ja voit tavoittaa yhdellä kertaa lukuisia luotettavia pankkeja ja luotonmyöntäjiä. Freedom Rahoitus auttaa asiakkaitaan mielellään myös puhelimitse suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
 


Teksti:
Kuvat:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!