Hyppää pääsisältöön
Esa Tikkanen

Fanit tunnistivat NHL-legenda Esa Tikkasen Mallorcan-lomalla Tuuli-vaimon kanssa – ”Suurimmalla osalla käytöstavat hallussa!”

Kiekkolegenda Esa Tikkanen nautiskeli kesän tunnelmasta etelän auringon alla.

Esa lomaili puolisonsa Tuulin kanssa Mallorcalla heinäkuussa. Suomalaisten suosimassa lomakohteessa tervehtijöitä riitti.

– Monet tunnistavat minut. Suurimmalla osalla on käytöstavat hallussa, ja saan rentoutua rauhassa. On hienoa, kun ihmiset muistavat ja tulevat tervehtimään, Esa kertoi Seiskalle taannoin.

Lue myös: Esa Tikkanen lataa täyslaidallisen nykyjääkiekosta – yksi asia pilannut koko lajin: ”Se on todella harmillista!”

Esa ei ole joutunut ikäviin tilanteisiin kiekkofanien kanssa. Hänen mielestään kohtaamiset ovat merkittävä osa kaikkea urheilua.

– Urheilijoille fanit ovat tärkeässä roolissa, ja jokaisen oma suhtautuminen heihin vaikuttaa toiselta puolelta tulevaan reaktioon. En ole joutunut ikäviin tilanteisiin. Humalassa oleviin ihmisiin on osattava suhtautua tietyllä tavalla.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!