Hyppää pääsisältöön
Sofia Belorf ja Niko Ranta-aho

Erikoishaastattelu vain Seiskassa! Sofia Belórfin itkuinen tilitys huumekohusta: Niko on yhä elämäni mies!

Fitness-kaunotar Sofia Belórfin nimi nousi kaikkien suomalaisten huulille heinäkuussa, kun hänet pidätettiin avopuolisonsa Niko Ranta-ahon kanssa. Nyt Helsingin käräjäoikeudessa puidaan Katiska-jutuksi kutsuttua kokonaisuutta, jossa vastaajina on yli 50 ihmistä. Nikoa syytetään törkeistä huumausaine- ja dopingrikoksista.

Katiska-jutun syytteiden yksityiskohdat alkavat paljastua: Huumelääkkeitä jemmailtiin proteiinipurkkeihin, muovikassillinen rahaa siirtyi ratsastustallin kautta Niko Ranta-aholle

Sofia ja Niko eivät ole olleet tekemisissä toistensa kanssa sitten heinäkuun pidätyksen, mutta Sofia vannoo rakkauttaan Nikoa kohtaan raskaista syytteistä huolimatta.

– Minulle Niko on se mies, joka on antanut minulle elämäni parhaat päivät. En tarkoita tällä vaurautta vaan sitä, miten hän on kohdellut minua, Sofia kertoi Seiskalle.

Poliisi seurasi salaa Sofia Belórfin ja Niko-rakkaan Ruisrock-viikonloppua - radikaalit keinot paljastuivat!

Sofia liikuttui kyyneliin tunteitaan avatessaan.

– Tärkeintä elämässä on löytää aito rakkaus, ja minä olen löytänyt sen Nikon kanssa. En haluaisi luopua siitä. Haluan uskoa, että selviämme tästä. 

LUE SOFIAN ERIKOISSHAASTATTELU YKSINOIKEUDELLA UUDESTA SEISKASTA!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mia Jussinniemi
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!