Hyppää pääsisältöön
Erika

Erika Vikman paljastaa Apu-lehdelle: Olen ihastunut myös naisiin

Cicciolina-kappalellaan Euroviisuihin pyrkivä Erika Vikman, 27, kertoo Apu-lehden haastattelussa, että hän voi ihastua sekä miehiin että naisiin.  

- Olen ihastunut sekä miehiin että naisiin. Se on jokaisen oikeus. Toki alaikäraja minulla on olemassa. Lähtökohtaisesti tunnen ehkä enemmän vetovoimaa miehiin, mutta enemmän se on kiinni ihmisestä kuin sukupuolesta, hän kertoo haastattelussa. 

Erikaa ei haastattelun perusteella pistä pahakseen naisten lähentymisyrityksiä. 

- Nainen voi sanoa toiselle, että oletpa kuuma. Itsekin kirjoitan samanlaisia viestejä toisten naisten kuviin. Enkä pistäisi pahakseni, jos joku nainen lähestyisi minua.

Suhde Dannyyn

Erika nousi puheenaiheeksi muutama vuosi sitten, kun hän alkoi seurustelusuhteen viihdeneuvos Ilkka "Danny" Lipsasen, 77, kanssa. Keskustelua sikisi etenkin pariskunnan varsin huomattavasta ikäerosta. Parisuhdehaastatteluita he eivät ole antaneet enää vähään aikaan, mutta viime vuonna Seiska matkasi heidän kanssaan Yhdysvaltoihin.

Voit lukea reportaaseja Dannyn ja Erikan reissusta klikkaamalla tästä!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!