Hyppää pääsisältöön
Erika Vikman juhli synttäreitään.

Biletti villisti Madonnan keikalla! Erika Vikman juhli synttäreitään Pariisissa ilman Dannyä!

Laulaja Erika Vikman juhli syntymäpäiviään Pariisissa kahden ystävänsä kanssa viime viikonloppuna.

– He bilettivät villisti Madonnan keikalla. Danny-rakas ei osallistunut Erikan syntymäpäivämatkalle, Seiskalle supistaan.

Kuten Seiska kertoi viime viikolla, Danny on parhaillaan Thaimaassa.

Lue myös: Erokohu oli liikaa?! Danny pakeni Thaimaan lämpöön!

Erikoinen asumiskuvio

Seiska paljasti helmikuussa Erikan hankkineen kaikessa hiljaisuudessa salakämpän kotikaupungistaan Tampereelta. Erikoinen asumiskuvio herätti spekulaatioita pariskunnan erosta, mutta Danny kiisti asian Seiskalle enen Thaimaaseen lähtöään.

– Erika on kotoisin Tampereelta, ja hänen vanhempansa, isovanhempansa sekä kaikki lähimmät ystävänsä asuvat yhä siellä. Yksi näistä ystävistä myös mahdollisti Erikalle tällaisen vetäytymiskämpän, Danny kertoi.

Lue myös: Erikoinen asumiskuvio herätti erohuhut – Danny kommentoi Erika-rakkaansa salakämppähankintaa: Hän on vapaa lähtemään, kun huvittaa!

Dannyn mukaan Kirkkonummella sijaitsevä tiililukaali on edelleen Erikan varsinainen koti.

– Hän ei asu Tampereella vaan ainoastaan vierailee siellä. Meillä ei siis ole mitään asumuseroa. Ymmärrän, että keikkamatkat ovat hänelle Tampereelta lyhyempiä kuin täältä pääkaupunkiseudulta, Danny pyöritteli.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!