Hyppää pääsisältöön
MIkko ja Helena Koivulla on avioehto.

Asumusero! Mikko Koivun lapset asuvat Helena-vaimon luona – avioehto suojaa NHL-tähden miljoonaomaisuutta!

NHL-tähti Mikko Koivu, 36, sekä hänen vaimonsa Helena Koivu, 33, eroavat. Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta vahvistetaan, että Mikko on hakenut avioeroa yksin 4. helmikuuta.

Pari avioitui Turussa heinäkuussa 2014, ja heillä on kolme lasta.

Seiska tavoitti Helena Koivun Minnesotasta. Helena kertoo, etteivät he asu Mikon kanssa enää yhdessä ja parin lapset ovat Helenan luona. Helena ei halua kommentoida sitä, ovatko he Mikon kanssa enää puheväleissäkään.

Lue myös: Sokkiero! NHL-tähti Mikko Koivun järkyttynyt Helena-vaimo Seiskalle: Mikko petti minua!

Avioituessaan Mikko ja Helena tekivät avioehdon eli he sopivat, että liiton päättyessä omaisuutta ei jaeta avioliittolain mukaisesti tasan.

Mikko ja Helena olivat viime kesänä vieraina Mikael Granlundin ja Emmi Kainulaisen häissä.
Mikko ja Helena olivat viime kesänä vieraina Mikael Granlundin ja Emmi Kainulaisen häissä.

Mikko on kiekkomiljonääri!

Mikko Koivu aloitti ammattilaisuransa TPS:ssä 17-vuotiaana vuonna 2000. Seuraavana vuonna Minnesota Wild varasi Mikon NHL:ään, mutta hän pelasi SM-liigassa vielä 2001–2004. Vuonna 2004 hän suuntasi Minnesotaan, missä on pelannut siitä lähtien.

Mikko on moninkertainen olympia- ja MM-mitalisti. Hänen veljensä on kiekkolegenda Saku Koivu ja isänsä valmentaja Jukka Koivu.

Mikon peruspalkka tällä kaudella on noin 4,6 miljoonaa euroa. Yhteensä uransa aikana hän on tienannut noin 65 miljoonaa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Kirsi Pöllänen
Kuvat:
All Over Press ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!