Hyppää pääsisältöön
Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi podcast-haastattelussa: ystäväperheiden miehet olleet valmiit jättämään puolisonsa Annen takia – ”Kauheaahan se on”

Juontaja ja yrittäjä Anne Kukkohovi kertoo Rakkauden nallekarkit -podcastissa saaneensa suoria ehdotuksia varatuilta tuttavamiehiltään.

Podcastissa Anne keskustelee Jonna Joutsenen kanssa sinkkuelämästään ja ajatuksistaan parisuhteista. Jonna nostaa esille Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa nähdyn kohtauksen, jossa Annen ex-mies Joni Kukkohovi kertoi heidän varattujen ystävämiestensä sanoneen, että he olisivat valmiita jättämään puolisonsa ollakseen Annen kanssa.

- Ne ovat tapahtuneet sillä tavalla… Hmm… Kauheaahan se on, mutta… Joku on voinut kysyä yhden kysymyksen, että ”tämä on ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun kysyn”, ja jos sanon ei, se on ihan ok, Anne sanoi.

- Eli kysymys on ollut, että kelpaako hän? Jonna kysyi.

- Tai onko meillä mahdollisuutta tai muuta vastaavaa. Ei niitä ole paljon, mutta pari. En ikinä lähtisi varattuihin, koska arvostan parisuhteessa olevia ihmisiä. Se ei ole oikein, Anne painotti.

Jonna pohti, miten vahvasti tuollaiset tilanteet vaikuttavat ystävyyssuhteeseen.

- Ne eivät ole olleet mitään kovin läheisiä ystäviä, Anne totesi.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Atte Kajova

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!