Hyppää pääsisältöön
Anna Abreu

Anna Abreun suuri suru - rakastettu koira kuoli: "Teit mun elämästä kaunista"

Laulaja Anna Abreu, 30, on surun murtama. Hänen rakas koiransa Hannibal on nimittäin kuollut. Abreu julkaisi mustavalkoisen kuvasarjan Hannibalista ja kirjoitti sydäntä lämmittävän kuvatekstin julkaisuun.

Abreu kertoi olevansa kiitollinen heidän yhteisistä muistoistaan vuosien varrella.

Kun mä oon nauranut sä oot ollu siinä. Kun mä oon itkenyt sä oot nuollut pois mun kyyneleet. Oon sulle velkaa niin paljon. Kiitos pyyteettömimmästä rakkaudesta koko maailmassa. Oon niin kiitollinen että sain tuntea sitä 13 vuotta. Teit mun elämästä kaunista. Minä, sun perhe ja kaikki ketkä sut tunsi jäädään kaipaamaan sua niin älyttömän paljon. Me luvataan pitää sun siskosta hyvää huolta rakas. Hyvää matkaa Hannibal 7.7.2007- 28.7.2020, Abreu kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABREU (@iamabreu) on

Uutta musaa

Abreu julkaisi herkän uuden Lusikat-sinkun aikaisemmin tässä kuussa ja kertoi äskettäin palaavansa keikkalavoille jo ensi viikonloppuna.

- Tänään ekat tanssitreenit ja lauantaina Turussa kesän eka festarikeikka. Jännittää mut niin siistii päästä esiintyy pitkäst aikaa. Vedetään myös Lusikat ekaa kertaa livenä, Abreu ilmoitti Instagramissaan tiistaina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABREU (@iamabreu) on

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Monica Ollas
Kuvat:
Timo Korhonen, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!