Hyppää pääsisältöön
Tarjoilija pelasti Mikko Rasilan hengen.

Alkoholisoitunut TTK-tuomari Mikko Rasila oli tukehtua omaan kieleensä - kantabaarin tarjoilija pelasti tv-tähden hengen: ”Hengenlähtö minuuteista kiinni!”

Mikko Rasila tunnetaan näyttelijä, ohjaajana, tanssijana, koreografina ja Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarina. Espanjassa asuvan Mikon elämä oli vähällä päättyä alkoholismiin.

Lue lisää: Alkoholisoituneen TTK-tuomarin Mikko Rasilan raju kuolinkamppailu kantabaarissaan: Ryyppäsi itsensä koomaan!

Puolitoista vuotta kestänyt ryyppyputki päättyi 12. heinäkuuta noin kello neljältä iltapäivällä Mikon kantapaikkaan Tapería Chekaan, kun Mikko sai epilepsiakohtauksen. Sairaus puhkesi nähtävästi rankan juopottelun takia.

Lue lisää: Pysäyttävä kuva sairaalasta: Koomaan itsensä ryypännyt TTK-tuomari Mikko Rasila heräsi kasvot ruhjeilla – ”En muista mitään!”

Tarjoilija Maribel Barroso Fernández pelasti toiminnallaan Mikon hengen.

– Olin täällä sisällä tiskin takana, mutta Mikko istui terassilla. Näin, miten hän alkoi täristä. Juoksin hänen luokseen, mutta en ehtinyt saada hänestä otetta ennen kuin hän kaatui, tarjoilija Maribel kertoo.

Näyttelijä oli puraissut kieleensä, ja hänen suustaan valui järkyttävä määrä verta.

– Soitin hätänumeroon. Ambulanssin tulo kesti 15–20 minuuttia, mutta olin koko sen ajan yhteydessä heihin, Maribel sanoo.

Yritti karata sairaalasta

Mikko toimitettiin Costa del Solin sairaalaan, jossa häntä pidettiin teho-osastolla tajuttomana viisi päivää.

– Lääkärit kertoivat, että hengenlähtö oli minuuteista kiinni. Olin tukehtua omaan kieleeni, ja samalla verta valui koko ajan myös keuhkoihini, Mikko kertoo.


Teksti:
Mika Heikkilä
Kuvat:
Mika Heikkilä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!