Hyppää pääsisältöön
Akselin UMK-esitys nähdään lähes sellaisenaan Rotterdamin viisuissa.

Aksel Kankaanranta Euroviisujen haasteesta: ”Saattaa mennä pieni hetki, ennen kuin lämpenen!”

Aksel Kankaanranta, 22, kruunattiin UMK:n voittajaksi. Looking Back -kappaleella kilpaillut laulajalupaus edustaa Suomea Euroviisuissa toukokuussa.

Euroviisuissa Aksel kohtaa satoja median edustajia, ja häntä viedään lehdistötilaisuudesta ja juhlasta toiseen. Hän aikoo hoitaa viisut erittäin maltillisesti.

– En ala tyrkyttää itseäni kenellekään. Katsotaan, mitä ihmiset pitävät. Annan markkinointitiimin hoitaa sosiaalisen median ja muut vastaavat. Mennään sillä periaatteella.

Akselin UMK-esitys nähdään lähes sellaisenaan Rotterdamin viisuissa. – Mielestäni emme yritä liikaa. Suurta show'ta ei ole luvassa.
Akselin UMK-esitys nähdään lähes sellaisenaan Rotterdamin viisuissa. – Mielestäni emme yritä liikaa. Suurta show'ta ei ole luvassa.

 

Lue myös: UMK-voittaja Aksel Kankaanrannalla railakkaat juhlat – hotellille aamuneljältä!

Muusikko ei stressaa sitä, että viisuissa hän hoitaa lähes kaikki haastattelunsa englanniksi.

– Aloin oppia englantia seitsemänvuotiaana. Saattaa mennä pieni hetki, ennen kuin lämpenen. Sen jälkeen puhun paljon ja jopa ajattelen englanniksi.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press ja Atte Kajova

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!