Etua Oy
Etua Oy kaupallinen yhteistyö

Ainoana Suomessa: Kattokorko.fi-palvelussa luoton korko on aina enintään 10 %

Kattokorko.fi on uusi edullisempi kulutusluottojen vertailemiseen keskittyvä palvelu, jossa kulutusluottojen korkotarjoukset ovat aina alle kymmenen prosenttia.

Huhtikuussa avattu Kattokorko.fi-sivusto tekee kulutusluottojen vertailusta entistä kiinnostavampaa.

Palvelun kautta tarjottavien kulutusluottojen korko on nimittäin aina alle kymmenen prosenttia – ainoana lainavertailupalveluna Suomessa.

Kattokoron tavoitteena on lisätä edullisempien kulutusluottojen tarjontaa Suomessa ja samalla havahduttaa kuluttajia vertailemaan, paljonko he maksavat korkoa muista pienistä lainoistaan. Esimerkiksi monien suosittujen luottokorttien todelliset vuosikorot liikkuvat 15 prosentista jopa yli 20 prosenttiin.

Samansuuruisia korkeita korkoja voi joutua maksamaan esimerkiksi huonekalu- ja kodinkoneliikkeiden osamaksusopimuksista tai pienemmistä kulutusluotoista ja pikavipeistä.

Mikäli sinulla on kerääntynyt isompi saldo maksettavaksi luottokortille tai olet tehnyt osamaksusopimuksia, niin nyt on oikea hetki kilpailuttaa ne uudestaan. Kattokorko.fi-sivustolta voit hakea edullista yhdistelylainaa ja maksaa vanhat luotot pois. Lainahakemus ei velvoita mitenkään, mutta voit säästää korkomenoissa parhaimmillaan satoja euroja vuodessa.

Samoin jos suunnittelet esimerkiksi isompien hankintojen tai remonttien tekemistä, kannattaa hakea lainatarjouksia Kattokorko-palvelun kautta.  Saat huolella valikoitujen pankkien tarjouksia aina alle 10 prosentin korolla.

Tutustu uuteen Kattokorko.fi-palveluun ja täytä lainahakemus.

Kattokorko on osa suomalaista Etua Oy:tä, joka on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö, jonka enemmistön omistaa Alma Media Oyj. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä


Teksti:
Kuvat:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!