Hyppää pääsisältöön
Anna Puu

38 vuotta täyttänyt Anna Puu: Ikäkriisit ovat jääneet kokematta!

Muusikko Anna Puu juhli 38-vuotissyntymäpäiväänsä viime viikolla. Hänen mielestään ikävuosi 38 tuntuu mitä parhaimmalta.

– Tämä kuulostaa ehkä typerältä, mutta näen numerot tietyn tuntuisina. Sekä ikäni että vuosi 2020 ovat lempeitä ja pyöreitä. Näen molemmat luvut auvoisina, Anna analysoi Seiskalle Emma-gaalassa lauantaina.

Hän ei ole potenut ikäkriisiä.

– Yleensä kolmenkymmenen ikävuoden kohdalla iskee jonkinlainen kriisi, koska pitäisi olla puoliso ja lapsia. Siinä vaiheessa minulla oli jo molemmat, ja uranikin oli startannut hienosti. Välillä minua harmittaa se, etten aloittanut kutsumusammattiani aikaisemmin.

 

Lähipiiri pitää jalat maassa

Supersuosiostaan huolimatta Anna on pitänyt jalkansa tiukasti maassa. Siitä hän kiittää etenkin lähipiiriään.

– Ympärilläni on ihmisiä, jotka olen tuntenut todella kauan. Haluan järjestää aikaa läheisilleni. Välillä stressi ja kiireet vaikeuttavat sitä, mutta he ovat pysyneet elämässäni silti. Se pitää jalkani tiukasti maassa, eikä taiteilijaminäni pääse leijailemaan liikaa ja elämään omassa kuplassaan.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!