Hyppää pääsisältöön

Sinkkuna Temptation Island Suomessa kohauttanut Jonna osallistuu tuoreelle kaudelle varattuna - Jonnan yhteydenpito TIS-Janneen ei haittaa Jussia: "Niin kauan, kun tietää sen..."

Viime viikolla selvisi, että Jonna, 24, ja Jussi, 24, ovat yksi tällä Temptation Island Suomi -kaudella nähtävistä pariskunnista. Jonna onkin jo katsojille tuttu, sillä hän osallistui kohuohjelman viidennelle kaudelle sinkkuna.

Lue myös: Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -parit: jo kertaalleen eronnut pariskunta palaa viettelysten vietäväksi! 

Jonna ja Jussi ovat soutaneet ja huovanneet suhteessaan jo moneen kertaan. Yhteen taas alkuvuodesta palannut pariskunta seurusteli aikoinaan lähes kaksi vuotta, mutta tuolloin suhde päättyi pettämisestä johtuviin luottamusongelmiin.

-  Jussilla oli ollut samaan aikaan toinen nainen. En tiedä, kuinka kauan, Jonna avaa luottamuksen rikkonutta tilannetta.

Lue myös: Oho! TIS -sinkku Tinke ei juonut tippaakaan alkoholia Temptation Islandin kuvauksissa: "En pidä alkoholin mausta!"

Pettämistä seuranneen eron jälkeen Jonna ja Jussi jatkoivat elämiään tahoillaan. Sattumalta kohtaaminen kadulla sai kuitenkin tunteet lämpenemään uudestaan. Tulisen riidan jälkeen Jonna ja Jussi löysivät takaisin toistensa sydämiin.

Seiska tapasi Jonnan ja Jussin ohjelman lehdistötilaisuudessa. Jonna kertoi pitävänsä edelleen yhteyttä TIS-Janneen, joka oli yksi varatuista miehistä viidennellä kaudella. Kauden päätyttyä he alkoivat seurustella, mutta suhde päättyi dramaattisesti.

- Kyllä me pidetään Jannen kanssa edelleen yhteyttä. Mutta ei mitenkään erityisen paljon, sillä sekin suhde kaatui ihan syystä, Jonna sanoo.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Janne erosi Tiasta ja seurustelee Jonnan kanssa: ”Olemme tosi onnellisia” 

Jussin mukaan ex-parin yhteydenpito ei ole aiheuttanut ongelmia.

- Niin kauan, kun tietää sen, ettei siinä ole mitään sen syvällisempää, niin vaikeaa siitä on ottaa mitään stressiä, Jussi toteaa. 

Lue myös: Rohkeilla kuvilla kohauttanut TIS-sinkku Sonja, 18, valmistautuu syksyn ylioppilaskokeita varten: "Semmoisilla p*skanjauhantataidoilla mennään"

Jonna ja Jussi

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Monica Ollas
Kuvat:
Elina Ketonen, Nelonen

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!