Hyppää pääsisältöön
Niina

Nina Mikkonen voittaa Suurimman pudottajan!

Suurin pudottaja -kisan voittaa Nina Mikkonen. Voittaja paljastui ennen aikojaan erään suomalaisen aikakauslehden jutussa. Seiskalle Nina kertoo, että ohjelman myötä häneltä lähti rutkasti elopainoa. 

- Tajusin olevani ylipainoinen, mutta olin tottunut omaan peilikuvaani! Olen vain iloinen, että lähdin mukaan ohjelmaan, vaikka minulla oli kova ikävä lapsia! Aion jatkaa vielä painon pudotusta, mikä on välttämätöntä terveyden kannalta.

Nina päätti lähteä ohjelmaan mukaan viime kevättalvella. Kuvaukset alkoivat keväällä ja jatkuivat kesän ajan. Ennen urakkaan ryhtymistä, Nina mietti, miten hänen poikansa pärjäisivät koitoksen ajan.

- Teen suuren elämänmuutoksen. Eniten jännittää, miten 17- ja 18-vuotiaat pojat pärjäävät kotona, Nina kertoi Seiskalle maaliskuussa.

Aiemmasta ylipainostaan huolimatta Nina oli tyytyväinen olemukseensa. Nyt hän on takuulla entistä tyytyväisempi. Painoa häneltä lähti hurjat 17 kiloa.

Nina Mikkonen ei häpeile muhkeita muotojaan, poseeraa upeana XL-mallina - katso kuvat ja video! ”Kauneus ei ole siitä kiinni, mitä vaaka näyttää!”

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!