Hyppää pääsisältöön

Jenna ja Juuso testaavat parisuhdettaan Temptation Island Suomessa - Jennan lähipiiriltä järkyttäviä kommentteja: "V**tu te olette v**maisia, olette ihan hulluja"

Temptation Island Suomen 8. kauden pariskunnat esiteltiin eilen keskiviikkona.

Lue myös: Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -parit: jo kertaalleen eronnut pariskunta palaa viettelysten vietäväksi! 

Joensuulaiset Jenna, 23, ja Juuso, 23, tunnustautuvat suuriksi Temppari-faneiksi, mutta suurin syy mukaan hakemiselle oli kuitenkin Juuson mustasukkaisuus. Pariskuntaa yhdistää omalaatuinen huumorintaju, jota ulkopuolisten voi olla vaikea ymmärtää. Jennan ja Juuson ystävät kuvailevat heitä jopa pelottavan samankaltaisiksi. Pariskunnalle suhteessa tärkeää on turvallisuudentunne sekä yhteiset illanvietot, sillä tämä kaksikko rakastaa juhlia.

Lue lisää: "Aika moni mua haluais panna!" Tässä ovat superkuumat Temptation Island -sinkkunaiset: kaunottaria joka puolelta Suomea - kuvat!

Seiska tapasi Jennan ja Juuson Temptation Island Suomen lehdistötilaisuudessa. He kertoivat miten lähipiiri oli reagoinut heidän temppariseikkailuihin. 

Lue lisää: Poseeraavat heti alasti! Temptation Island Suomen uudet sinkkuviettelijät esittäytyvät rohkeasti: kuka näistä miehistä aiheuttaa ongelmia parisuhteisiin? Kuvat!

- Vanhempani, siskoni ja pari kaveriani tiesivät tästä jo. Mutta ne, jotka eivät vielä tienneet, niin en ole edes jaksanut katsella heidän laittamiaan viestejä vielä. Minut tuntevat tietävät, että oli hyvin mahdollista, että voisin lähteä mukaan. En osannut itsekään oikeasti odottaa, että lähden, mutta olen luonteeltani heittäytyjä, Jenna kertoi.

Miten lähipiirisi reagoi, kun kerroit heille lähteväsi mukaan Temppareihin?

- Jotkut sanoivat, että v*ttu te olette v*mmaisia, olette ihan hulluja. Että mitä hemmettiä, Jenna totesi.

Lue myös: Rohkeilla kuvilla kohauttanut TIS-sinkku Sonja, 18, valmistautuu syksyn ylioppilaskokeita varten: "Semmoisilla p*skanjauhantataidoilla mennään"

Juuson mukaan myös hänen lähipiirissään ihmeteltiin heidän matkaansa viettelysten saarelle.

- No, suurin osa porukasta ihmetteli asiaa alussa, mutta en ole saanut mitään älyttömän negatiivista palautetta vielä.

Jenna ja Juuso
Jenna ja Juuso ohjelman pressitilaisuudessa.

Lue myös: Oho! TIS -sinkku Tinke ei juonut tippaakaan alkoholia Temptation Islandin kuvauksissa: "En pidä alkoholin mausta!"

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Monica Ollas
Kuvat:
Elina Ketonen, Pasi Murto

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!