Hyppää pääsisältöön
Vain Seiskassa!
Saana Akiola & Jare Brand.

Harvinainen ulostulo! TTK-tanssiparketit valtaava Jare Brand avaa sanaisen arkkunsa tyttöystävästään: "Hän on tukenani ja turvanani himassa"

Syyskuusta lähtien kumpikin JVG:n jäsenistä on nähty Suomen suosituimmassa viihdeohjelmassa. Jare Brand tutustuu tuolloin TTK-tanssiparkettiin samoin kuin kollegansa VilleGalle lähes vuosikymmen sitten.

Syksyllä 2012 TTK:hon osallistuneen VilleGallen naiskuvioita on ruodittu julkisuudessa useasti, Jaren ei taas juuri lainkaan. Siihen on myös selkeä syy.

– En ole hirveästi puhunut hänestä mitään julkisuudessa. Olemme ihan tarkoituksella pitäneet sen niin. Onhan se kieltämättä vähän outoa, miten paljon jengiä kiinnostaa yksityiselämämme, mutta niin se vaan menee, Jare hymähtää Seiskalle.

Lue myös: Naisellisuuden multihuipentuma! Uhkea ja hoikistunut Helena Ahti-Hallberg, 52, sädehti TTK -tilaisuudessa – Mikko Leppilampi sanoi ääneen sen, mitä kaikki varmasti ajattelivat

Kysyttäessä, miten suurelle yleisölle tuntematon tyttöystävä suhtautuu miehensä tähteyteen, vastaus kuuluu näin:

– Ei se varmaan ainakaan helppoa ole hänelle. Hän on tukenani ja turvanani himassa.

Lue koko kattava TTK-paketti torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Jare Brand tutustuu tanssin saloihin Saana Akiolan ohjauksessa.
JVG:n Jare Brand tutustuu TTK:ssa tanssin saloihin Saana Akiolan ohjauksessa.

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!