Hyppää pääsisältöön
Big Brother Suomi

"Bosat tiskiin vaan!" Rinnat herättivät keskustelua BB-talossa – Ella haluaa huomiota herättävät silikonit, Kati avautui DD-koon tisseistään!

BB-talon asukkaat aloittivat viikon syntisillä keskusteluilla heti maanantaina, kun suntio Minna oli lähtenyt talosta edeltävänä iltana. Suureen tissikeskusteluun osallistui Marko, Sasa, Kati, Ella, Arttu ja Timo.

Marko tenttasi muilta asukkailta heidän mielipiteitään rinnoista.

Kati yllätti ryhmän kertomalla, kuinka isot rinnat hänellä oli ennen. Hän muisteli, kuinka joutui ennen keskittymään enemmän pukeutumiseensa, ettei saanut rinnoillaan liikaa huomiota.  

- Minulla on ollut varmaan 85DD-kokoiset. Jos laitoin sellaisen perus v-aukkoisen paidan, niin sehän näytti siltä, että ne on tyrkyllä. En edes halunnut laittaa sellaista paitaa, paitsi nuorempana, koska tuntui, että kaikki tuijottavat, Kati selventää. 

Lue lisää: Big Brotherissa syttyi ilmiriita! Kiivas sanaharkka Paulan ja Samin suhdehuhuista ja selän takana puhumisesta - "En pyydä anteeksi!"

Kati kertoi rinnoistaan, Timo kuunteli.
Kati kertoi rinnoistaan, Timo kuunteli.

"Arvostellaan aina yhdessä"

Keskustelu eteni nopeasti siihen pisteeseen, että missä vaiheessa rintojen huomioiminen menee törkeäksi tuijottamiseksi. 

- Normaaliahan se nyt on, jos ne vaan on siinä, niin kyllä nyt saattaa omakin katse mennä sinne ja näin. Jos sä jäät tuijottamaan, niin onhan se nyt epäkohteliasta. Kyllähän ne nyt herättää huomiota! Sasa sanoi.

- Kyllä jos me ollaan jossain ulkona, niin arvostellaan aina yhdessä ja se on ihan parasta, Marko kertoi.

- Mä teen ihan samaa, että jos ne nyt siinä on niin, Sasa myötäili. 

- Bosat tiskiin vaan, Marko keskeytti. 

- Mä en omista yhtäkään tissipaitaa, Sasa jatkoi.

Kaikki pääsivät lopulta yhteisymmärrykseen, että rintoja saa katsoa, mutta ei liian pitkään. 

"Ei megalolloja"

Ella paljasti omista suunnitelmistaan sen verran, että hän aikoo laittaa tulevaisuudessa itselleen selkeästi tunnistettavat silikonirinnat.

- Kun itse hommaan silarit, voin vannoa, että ne on esillä, Ella pohjusti.

Ella avautui plastiikkakirurgisista suunnitelmistaan muille asukkaille.
Ella avautui plastiikkakirurgisista suunnitelmistaan muille asukkaille.

Hän kuvaili tällä hetkellä pitkät säärensä parhaimmiksi puolikseen, joita haluaa myös esitellä. Sasa lisäsi, että Ellan pyllykin on hyvin edustava. 

- En mä kyllä mitään semmoisia megalolloja halua, Ella huomautti.

"Hetki näkee, onko silarit"

Keskustelu kääntyi lopulta siihen, millaisista rinnoista asukkaat tykkäävät. Kaikkien mielestä rintojen tulee olla sopusuhtaiset.

Marko, joka on paljastunut vannoutuneeksi tissimieheksi, uhosi tunnistavansa sosiaalisen median kuvista, ovatko rinnat luonnolliset vai plastiikkakirurgian tuote.

- Kyllä siellä heti näkee, että onko silarit vai ei, Marko linjasi.

- Tissimies puhuu! Kati naureskeli.

Marko paljastui tissimieheksi.
Marko paljastui tissimieheksi.

Ella tarkensi, että muodokkaimmista ihmisistä on hankalampi huomata silikonirinnat kuin hoikista. 

- Jos on hoikka ja sitten on niin kuin bosat, niin on se aika instant give away sille, et noi on silarit, Ella tarkentaa.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Niki Miettinen
Kuvat:
Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!