Hyppää pääsisältöön
kannabis

Pilvenhimoinen mies pahoinpiteli kumppaniaan samuraimiekalla - ei saanut tältä hatsia!

Michiganilainen mies hyökkäsi poikaystävänsä kimppuun, koska tämä ei ostanut hänelle kannabista. Neil Patrick Wasinski, 28, käytti 16. tammikuuta tapahtuneessa väkivallanteossa samuraimiekkaa.

Wasinski puukotti kumppaniaan puolimetrisellä katanalla ja sen jälkeen jahtasi tätä siten, että verta vuotava uhri pakeni asunnosta parkkipaikalle, päässen lopulta turvaan omaan asuntoonsa.

Viranomaisten saapuessa paikalle uhri oli tupakoimassa. Hänellä oli vartalossaan useita pistohaavoja, sairaalaan vietäessä hän oli kriittisessä tilassa. Mies kertoi viranomaisille, että hän ja katanapuukottaja olivat seurustelleet puolentoista vuoden ajan. Ennen veritekoa miesten välille oli syntynyt riita kannabiksesta.

Poliisi palasi Wasinskin asunnolle, jossa epäilty vastusti kiinniottoa kaikin keinoin. Myöhemmin hän sai syytteen murhan yrityksestä, mutta rikosnimike on sittemmin lieventynyt. 

Uhri puolestaan on toipunut puukotuksesta.

Fox News

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!