Hyppää pääsisältöön

Pelkkää pusuttelua! Tällä suositulla TikTok-parilla on 53 vuotta ikäeroa!

Monien muiden ihmisten tavoin, rakastavaiset Gary ja Almeda elävät tällä hetkellä eristyksissä kotonaan. Saadakseen ajan kulumaan, pariskunta, jolla on 53 vuotta ikäeroa, on perustanut yhteisen TikTok-tilin, joka on täynnä hellyydenosoituksia ja pusuttelua.

Pari tapasi kolme vuotta sitten Almedan pojan hautajaisissa. Tuolloin 71-vuotias Almeda oli elänyt leskenä siitä saakka, kun hänen miehensä oli kuollut 43 yhteisen vuoden jälkeen. Gary puolestaan oli hiljattain eronnut 77-vuotiaasta ex-tyttöystävästään. Vain kaksi viikkoa ensitapaamisensa jälkeen Gary ja Almeda olivat naimisissa. Gary oli hääyönä vasta 18-vuotias.

– Pidän kaikesta hänessä, pidän hänen kauniista silmistään, mutta eniten pidän hänen luonteestaan. Se on ollut aina mahtava, Gary hehkuttaa Metro.co.uk:n haastattelussa.

Kaksikon hellyydentäyteiset videot ovat keränneet lyhytvideopalvelussa jo yli 100 000 tykkäystä. Soraääniäkin on kuulunut, mutta pari ei aio kuunnella negatiivista palautetta. 

– Haluamme sanoa ihmisille, että jokaiselle on joku, iästä, sukupuolesta ja etnisestä taustasta riippumatta. Antakaa meidän olla onnellisia ja löytäkää oma tienne onneen, Gary muistuttaa. 

Lähde: Metro.co.uk

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!