Hyppää pääsisältöön
Takapuoli

Pariskunnan lomamatka Thaimaassa päättyi karmeasti lentokentällä - poliisi pidätti tuhmasti paljastavien kuvien takia!

Instagramissa kohtalaista suosiota saavuttaneen Travelling Butts -tilin takana oleva amerikkalaispariskunta Joseph ja Travis Dasilva pidätettiin tiistaina Bangkokin kansainvälisellä lentokentällä.

Poliisi otti 38-vuotiaat Dasilvat kiinni ja antoi heille 5 000 bahtin (noin 130 euron) sakot sukupuolisiveellisyyden loukkaamisesta. Kiinnioton jälkeen Dasilvat ovat olleet poliisin pidättäminä Bangkokissa odottamassa mahdollisia lisäsyytteitä ja seuraamuksia, ja sen jälkeen heidät on luovutettu maahanmuuttoviranomaisten haltuun.

Sakkojen ja mahdollisten lisäsyytteiden taustalla on Dasilvojen Instagram-tilillään julkaisema kuva (alla), jossa he poseeraavat selät kameraan päin pakarat paljaana Bangkokin kuuluisan Wat Arun -buddhalaistemppelin edustalla.

Dasilvat olivat julkaisseet Travelling Butts -tilillä samantyyppisen kuvan myös toisen temppelin edustalla, ja paikallisen poliisin edustajan mukaan pariskunta saattaa saada rangaistuksen myös siitä kuvasta.

Thaimaassa on hyvin tiukat lait buddhalaisen uskonnon kunnioittamiseen liittyen ja pahimmillaan kaksikkoa voi odottaa poliisin mukaan pitkä vankeusrangaistus. Vähintään Dasilvoja odottaa elinikäinen porttikielto Thaimaahan.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!