Hyppää pääsisältöön
Naisen kotona odotti kannabisviljelmä.

Nainen palasi matkalta - kotona odotti valtava kannabiskasvattamo!

Tanya Laverty päätti lähteä kiertämään Aasiaa poikaystävänsä kanssa. Hän antoi kotinsa vuokralle Wavertreessä, Englannissa. Kun hän palasi kotiin, siellä odotti valtava kannabiskasvattamo.

Vuokralaisilla oli pieni vauva

Lähtiessään maasta syyskuussa, Tanya uskoi vuokranneensa kotinsa eteläkorealaiselle perheelle. 45-vuotias nainen jopa laski alkuperäistä pyyntihintaansa, sillä parilla oli pieni vauva. Tanyan epäilykset heräsivät, kun vuokranmaksu kotipuolessa lopahti. Hän palasi Englantiin ja kotiinsa. Siellä häntä odotti järkyttävä näky.

– Paikka oli kokonaan kannabiskasvien peitossa. Sekosin aivan täysin. Kasveja oli todella paljon. En edes uskaltanut mennä katsomaan yläkertaa, purskahdin vain itkuun, Tanya sanoo:

– Se oli massiivinen kasvattamo...Koko elämäni on romutettu, sydämeni on särkynyt.

Kaiken takana ammattimainen rikosjärjestö

Tanya arvelee, että talossa oli ainakin 200 kasvin viljelmä. Talon tuottojen uskotaan olleen 900 000 euron luokkaa vuodessa. Tanya uskoo ammattimaisen rikollisjärjestön huijanneen häntä. Nyt nainen, joka ei ole saanut vuokrarahojaan, on pahassa pulassa, sillä hän ei kykene maksamaan asuntolainaansa. Lisäksi talon kärsimien vahinkojen korvaaminen maksaa yli 10 000 euroa.

– Ei minulla ole tarpeeksi rahaa jäädä tänne, Tanya valittelee:

– Näin helppoa on jäädä kodittomaksi.

Auttoi itse ihmisiä

Poliisi on purkanut kasvattamon. Tanya, joka on työskennellyt vuosikausia vapaaehtoisena kodittomia auttaen, pyytää nyt itse apua:

– Tiedän, että on olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan, koska olen ollut yksi heistä. 

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!