Hyppää pääsisältöön
Nainen murehti ulkonäöstään synnytyksessäkin.

Nainen maksoi tuhansia näyttääkseen hyvältä synnytyksessä!

Instagram-vaikuttaja Emma Ford, 34, halusi tuntea olonsa seksikkääksi myös synnytyksessä. Siksi hän vietti sektiota edeltävän päivän kylpylässä vahauksissa ja hemmotteluhoidoissa. Hän laitatti ripsensä ja kyntensä. Suuren päivän aamuna Emman luokse saapuivat meikkaaja ja kampaaja, jotka valmistelivat äidin synnytyssalia varten. Emma valitsi sairaalaan ylleen pikkumustan, kymmenen sentin piikkikorot ja Michael Korsin laukun. Kokonaisuudelle kertyi hintaa melkein 3000 euroa.

Emman ensimmäinen synnytys vuonna 2016 oli rankka kokemus. Hän menetti toisen munasarjansa. Kun Emman toinen poika, Solomon Kenneth Ford syntyi keisarinleikkauksella 6. tammikuuta, nainen halusi kokemuksen olevan positiivinen. 

– Ajatus leikkauksesta pelotti minua, mutta en halunnut sen näkyvän päällepäin... Uskon vakaasti, että kun tunnet olosi hyväksi, säteilet positiivista energiaa, Emma selittää The Sunille.

Rakastaa laittautumista

Vaikka Emman panostus ulkonäköön hämmentää monia, laittautuminen ei ole sometähdelle mitenkään erikoista.

– En koskaan mene mihinkään ilman meikkiä ja minulle oli tärkeää saada näyttää hyvältä ja tuntea oloni hyväksi, tuore kahden lapsen äiti selittää. 

Ilmeisesti ulkoinen kauneus todella antoi Emmalle voimia, sillä tällä kertaa synnytys sujui kaikin puolin hyvin.

– Se oli yksi elämäni parhaimmista päivistä. Rakastan päivän aikana ottamiamme valokuvia ja videoita, koska näytin upealta ja siltä minusta myös tuntui.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Content Creator (@funmiford) on

Lähde: The Sun

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!