Hyppää pääsisältöön
McDonald'sin teestä löytyi kannabista.

Mies osti Mäkkäristä teen - huomasi työpaikalla olevansa umpipilvessä!

Mies päihtyi juotuaan McDonald'sin makeaa teetä Etelä-Carolinassa. Hän arvelee käyttäneensä tilauksessaan vahingossa salaista "marihuanakoodia", sillä hänen kupposestaan löytyi kolme pussia kannabista.

Parrish Brown ajoi McDonald'sin drive-in-kaistalle Hilton Head Islandilla ja tilasi makeaa teetä ylimääräisellä sitruunalla. Myyjä reagoi tilaukseen omituisella tavalla ja kysyi, halusiko Brown todella juomansa ylimääräisellä sitruunalla. Brown jatkoi matkaa työpaikalleen, jossa hän nautti teen. Hetkeä myöhemmin hän tajusi olevansa "pilvessä kuin leija".

Kun hän kurkkasi teekuppinsa kannen alle, hän löysi sisältä kolme pussillista kannabista. Hän uskoo, että "ylimääräinen sitruuna" on salainen koodi, jota käytetään terästetyn juoman tilaamiseen. Brown lisää, ettei hän ole koskaan ennen kokeillut kannabista, joten hän ei tunnistanut makua. Hän maksoi teestä normaalihinnan.

Viranomaiset ovat käynnistäneet asiasta tutkinnan. McDonald's ei ole toistaiseksi kommentoinut tapausta.

Lähde: The Huffington Post, Island Packet

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!