Hyppää pääsisältöön

Maailmantähtien suosikkitiskijukka D-Nice väsyi koronaeristykseen ja pisti bileet pystyyn somessa - katso!

Vaikka yökerhoissa ramppaamista on syytä tällä hetkellä rajoittaa, ei juhlia tarvitse jättää väliin. Julkkis-DJ D-Nice on alkanut järjestää Instagramissa virtuaalisen tanssibileitä, joiden vieraslistalla on nähty muun muassa RihannaLL Cool J ja John Legend.

D-Nice halusi tuoda iloa eristyksissä elävien ihmisten arkeen. Hän perusti keittiöönsä Club Quarantine-nimeä kantavan yökerhon ja kutsui Instagram-seuraajansa mukaan "sosiaalisen eristäytymisen tanssibilesiin". Ensimmäisiin, yhdeksän tuntia kestäneisiin juhliin osallistui yli 100 000 ihmistä, jokainen omista kodeistaan. D-Nicen bileissä on vieraillut myös huikea määrä A-listan julkkiksia Diddystä Michelle Obamaan.

– Musiikki on aina ollut hyvä pakokeino. Olivatpa ongelmasi mitä tahansa, hyvä kappale vie ajatuksesi muualle, D-Nice selitti ideaansa CBS This Morning-ohjelmassa.

D-Nicen mukaan osallistujilla on ollut hauskaa, mutta hänen omat naapurinsa ovat valittaneet metelistä. Siitä huolimatta hän aikoo jatkaa virtuaalibileiden isännöintiä.

Lähde: YouTube, MSN

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!