Hyppää pääsisältöön

Kannabis on nyt uskonto - ensimmäinen kirkko avattiin Amerikassa!

Denverissä, Coloradossa on avattu maailman ensimmäinen kirkko, jossa palvotaan kannabista.

The International Church of Cannabis avasi eilen ovensa uskovaisille. Kirkon perustajahahmo, Steve Berke, kertoo että "elevationistit uskovat, että polun henkiseen täyttymykseen voi löytää kannabiksen rituaalisen käytön kautta." Kirkko toivottaa tervetulleeksi ihmiset kaikista uskonnoista, jotka ovat valmiita palvomaan "pyhää kukkaa". Mikäli elevationistiksi mielivä kuuluu jo ennestään kirkkoon, ei aiempaa uskontoa tarvitse hylätä.

113 vuotta vanha kirkko on kunnostettu värikkäästi vastaamaan sen uutta kävijäkuntaa. Sen seinään on maalattu psykedeelinen muraali, joka on kuuluisan taiteilijan, Kenny Scharfin käsialaa. Kirkkoa kuvaillaan "ensimmäiseksi suureksi tilaksi maailmassa, jossa aikuiset voivat laillisesti käyttää kannabista sosiaalisessa ympäristössä". Kirkossa ei kuitenkaan myydä kannabista tai sen käyttöön liittyviä tarvikkeita.

Kirkossa vierailee lukuisia puhujia ja kannabiksen kannattajia, kuten taiteilijoita, koomikkoja ja muusikoita. Kaikesta huolimatta Berke vakuuttaa, että kyseessä on vakava asia:

– Tämä ei ole vain joukko laiskoja pilven pössyttelijöitä, jotka kokoontuvat polttamaan yhdessä. Haluamme vaikuttaa naapurustoomme. Haluamme tehdä hyvää yhteisölle.

Kirkkoon voi tutustua sen virallisilla verkkosivuilla.

Lähde: Men's Health

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!