Hyppää pääsisältöön
Facebookissa.

Facebookin käyttäjäkunta ikääntyy ja sen kyllä huomaa!

Facebookin käyttäjäkunta ikääntyy ja monet nuoret ovat jo hylänneet palvelun. Keski-iän ylittäneet ihmiset eivät ole aina täysin perillä Facebookin toiminnoista. Yksityinen ryhmä, A group where we all pretend to be boomers on kerännyt satoja tuhansia nuoria jäseniä, jotka naureskelevat vanhempiensa some-käytökselle. 

- Uskon, että se luo solidaarisuutta. Useimmille tämä on kuin roolipeli, jonka kautta purkaa stressiä, sanoo yksi ryhmän perustajista, 20-vuotias Robert Snider

CAPS LOCK PÄÄLLÄ

Sniderin mukaan yksi vanhempien käyttäjien suurimmista mokista on julkaista omassa Facebook-profiilissa Googleen tarkoitettuja hakukyselyjä.

Nuoria ärsyttää myös, kun vanhemmat kommentoivat heidän kuviaan aiheeseen liittymättömillä lausahduksilla. Esimerkiksi mummo saattaa kommentoida lapsenlapsensa konserttikuvaa puimalla sukulaisten kuulumisia. Vaikka somen kielioppi ei ole tiukkapipoista, nuoria hämmentävät iäkkäät ihmiset, jotka kirjoittavat viestejä suurin kirjaimin, ikään kuin he huutaisivat.

Vanhemmat käyttäjät ovat myös usein jääneet trendeissä jälkeen ja käyttävät vanhentuneita ja kiusallisen kuuloisia ilmauksia.

Lähde: New York Post, Facebook

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!