Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Pheobe Price

Uhkea näyttelijäkaunotar Phoebe Price kuvattiin miltei ilkosillaan kadulla: kävelytti koiraansa läpinäkyvässä asussa ja pyllisteli pornosti - kuvat!

Näyttelijäkaunotar Phoebe Price, 47, säväytti jälleen kerran Los Angelesin katukuvassa, kun hän tallusteli pitkin katuja läpinäkyvässä pitsisessä vaatetuksessa. 

Lue lisää: Ei pikkuhousuja! Tuulenpuuska nosti Phoebe Pricen mekon helman ja paparazzi iski kärppänä! 

Hengittävä asu

Punertavapäisen uhkean povipommin pukeutuminen ei jättänyt juuri mitään mielikuvituksen varaan, koska läpikuultavuuden lisäksi se oli täynnä reikiä. Hänen rintojensa edessä oli vain muutamia kangaspaloja, jotka hädin tuskin peittivät kaunottaren nännit. 

Pheobe Price

Pheobe Price

Pysähdyspaikat 

Koiran kävelyttäminen on varmasti hikistä hommaa helteisessä Kaliforniassa, eikä hänen ilmava vaatetuksensa selvästi auttanut asiaan tarpeeksi. Phoeben piti pysähtyä kesken kaiken nauttimaan limonadia, jotta pystyi palauttamaan nestetasapainonsa. Hän kääri huulensa pullonkaulan ympärille siemaillakseen virkistävää juomaa varjoisassa paikassa. 

Lue lisää: Menikö överiksi? Phoebe Price tarjosi joulun tähän mennessä törkeimmät poseeraukset – katso! 

Samaisen pysähdyksen yhteydessä hän käänsi kameraa kohti paremman puolensa. Tämän jälkeen hän kumartui pyllistämään kunnolla kuvaajalle, säilyttäen samalla katsekontaktin tummien lasiensa läpi.

Pheobe Price

Pheobe Price 5

Pheobe Price6

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Niki Miettinen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!