Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Khaddi Sagnia

Herregud! Tämä ruotsalaiskaunotar on yleisurheilun EM-kisojen kurvikkain seksipommi: Instagram täynnä tulikuumia kuvia - katso!

Yleisurheilun EM-kisat käynnistyivät maanantaina Berliinissä ja kisoissa on nähty neljän kisapäivän aikana huimia urheilusuorituksia ja dramaattisia voittokamppailuja.

Toistaiseksi Suomi on jäänyt ilman mitaleja ja muutenkin Pohjoismaiden menestys on nojannut tähän asti pelkästään ruotsalaisten varaan. Ruotsi oli voittanut torstaihin mennessä kolmena ensimmäisenä kisapäivänä kaksi mitalia, yhden hopean ja yhden pronssin, ja on mitalitilastossa jaetulla kymmenennellä sijalla.

LUE MYÖS: Muistatko vielä? Olympiavoittajan ahdistelema Annimari Korte seurusteli Mikael Forssellin kanssa - Henna Kalinainen rikkoi suhteen! Mikä muodonmuutos - katso!

Torstaina tilanteeseen saattaa kuitenkin tulla muutos, sillä mitalijahdissa ovat illalla suomalaisista Nooralotta Neziri 100 metrin aitajuoksussa, Antti Ruuskanen miesten keihäänheitossa ja Topi Raitanen miesten 3 000 metrin estejuoksussa.

Ruotsalainen pomppuihme

Torstaiaamun karsintakilpailuissa Berliinin olympiastadionilla kentällä nähtiin myös kurvikasta menoa, kun Ruotsin yleisurheilutähti Khaddi Sagnia, 24, selvitti tiensä naisten pituushypyn finaaliin. Sagnia hyppäsi karsinnoissa tuloksen 669 ja kuuluu lauantain finaalissa mitalisuosikkien joukkoon.

KATSO: Mitkä vatsalihakset! Upeakroppainen juoksijakaunotar Lotta Harala julkaisi suihkukuvan - "Tuosta näkee mitä yleisurheilu tekee kropalle... HUH!"

 

As happy as the yellow color 💛💛💛

Henkilön C a n d y✨ (@khaddisagnia) jakama julkaisu

Helsingborgissa syntynyt, Göteborgissa asuva Khaddi on erittäin seurattu hahmo paitsi yleisurheilukentillä, myös sosiaalisessa mediassa. Iloluonteisen Khaddin Instagram-tilillä on liki 50 000 seuraajaa ja hän julkaisee somessa hyvin usein varsin paljastavia ja seksiä tihkuvia otoksia.

KATSO MYÖS: Ruotsalainen yleisurheilukaunotar julkaisi huippuseksikkään peppukuvan - fanit sekosivat kurveista!

Esimerkiksi tämän viikon alkupuolella Khaddi julkaisi harjoituksista viekoittelevan videon, jossa hän pomppaa kepeästi puomin päälle ja alkaa twerkata.

 

Last training before I’m heading for Berlin 🇩🇪🤞🏽😄

Henkilön C a n d y✨ (@khaddisagnia) jakama julkaisu

Instagram-tililtä löytyy myös lukuisia muita rohkeita otoksia ja videoita, kuten alta voi nähdä. Kuvamateriaali osoittaa, että Khaddi on miltei varmasti EM-kisojen kurvikkain seksipommi, joka ei pelkää flirttailla kameralle ja yleisölle.

 

Issa yellow day ☀️💫

Henkilön C a n d y✨ (@khaddisagnia) jakama julkaisu

 

Photoshoot b4 hitting the beach 👸🏽🏝

Henkilön C a n d y✨ (@khaddisagnia) jakama julkaisu

 

The beauty of a flower is its uniqueness 🌷

Henkilön C a n d y✨ (@khaddisagnia) jakama julkaisu

 

Today is a good day. Happy friday to you all!! ☺️🌹

Henkilön C a n d y✨ (@khaddisagnia) jakama julkaisu

Hirmuisella ponnistusvoimalla varustettu Khaddi nousi maailman huipulle kaksi vuotta sitten, kun hän sijoittui Pekingin MM-kisoissa 2015 seitsemänneksi huipputuloksella 678. Gambialais-ruotsalainen Khaddi jatkoi menestyksekästä uraansa EM-kisoissa kaksi vuotta sitten, kun hän sijoittui finaalissa kuudenneksi. Vuoden 2016 olympialaisissa hän ei valitettavasti yltänyt finaaliin.

Khaddi Sagnia

Nähtäväksi jää, miten Khaddi menestyy lauantai-iltana pituushypyn EM-finaalissa.

 

Ass looking like it just went through a long jump session 👀😂😂 🍑 🤷🏽‍♀️

Henkilön C a n d y✨ (@khaddisagnia) jakama julkaisu

KATSO LISÄÄ: Syövän selättänyt sprintterikaunotar riisui nakukuviin – katso! Kilpailee yleisurheilun MM-kisoissa! 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!