Hyppää pääsisältöön
tiddies

Tämä hoitsun hoivaan menee mielellään! Instagram-mallin asu pidättelee hädin tuskin naisen varustuksen piilossa – korostaa kuvillaan koronan vakavuutta!

Instagram-malli Anasatasia Berhether jakaa Instagramissa rohkeita kuvia massiivisista luonnonlahjoistaan, jotka suojelevat hänen keuhkojaan. 

Hän jakoi lähes 500 000 seuraajalleen kaksi hoivaavaa kuvaa koronaviruksen keskellä, joissa Anastasia on pukeutunut hoitsuasuun. Anastasian asu venyy äärimilleen naisen rintavarustuksen kohdalta, eikä sen punaista vetoketjua saa nostettua napaa ylemmäksi uhkeuden ansiosta.

Povipommin viehättävässä asussa on myös hyvin lyhyt hame, joka peittää naisen pakarat juuri ja juuri. Anastasian sääriä kaunistavat valkoiset verkkosukkahousut, joissa on leikkisästi sariaalaan viittavaa ristikuvio reiden kohdalla. Näyttävissä valokuvissa Anastasia poseeraa punertavassa makuuhuoneessa puisen pylvässängyn vieressä.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you like role play? What is your biggest fantasy? 😈

A post shared by ✨ANASTASIYA✨ (@artdikaya) on

Koronan takia

Moskovalainen Anastasia jakoi kuvat sadoille tuhansille seuraajilleen, koska hän haluaa korostaa koronaviruspandemian vakavuutta. Hän toivoo valokuviensa lohduttavan seuraajiaan, jotka elävät eristyksissä viruksen takia. 

Anastasia kannustaa kuvillaan ihmisiä pysymään kodeissaan, ettei Covid-19-virus leviäisi helposti. 

Vaateongelmat

Anastasia paljastaa Daily Star -julkaisulle, kuinka hänen suuresta povesta on ollut hänelle ongelmia. Anastasialla oli rintojensa takia enemmän vaikeuksia löytää sopivan kokoisia vaateita, enne kuin hän saavutti suuren suosion internetissä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be my quarantine baby ♥️ I will take care of you

A post shared by ✨ANASTASIYA✨ (@artdikaya) on

- Teini-ikäisenä häpesin isoja rintojani, koska minulla oli jo 15-vuotiaana d-kupit, Anastasia kertoo.

Aikuisena hän hyväksyi itsensä ja oppi hyötymään luonnonlahjoistaan, vaikka hänen on yhä vaikea löytää itselleen alusvaatteita. 

- Muutamista kaupoista löytyy rinnoilleni sopivia liivejä. Ne ovat usein isoimmat, mitä heiltä löytyy varastosta, Anastasia selittää.

Nykyisin povipommi ostaa vaateensa todella suurikokoisina, jonka jälkeen hän vie ne räätälöitäviksi. Naisen vaateita pitää muokata oikeaan kokoon, koska hänellä on kapea lantio hänen suuriin puskureihinsa verrattuna.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Niki Miettinen
Kuvat:
All Over Press, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!