Hyppää pääsisältöön
Mies maksaa vaimolleen suuseksistä.

Reilu diili? Mies tunnustaa maksavansa vaimolleen suuseksistä ja peppuleikeistä - asiantuntija kommentoi: "Taloudellista väkivaltaa"

Maksan vaimolleni suuseksistä, koska haluan sitä useammin kuin hän. Näin toteaa mies News.com.au:n Relationship Rehab-palstalla.

Nimettömänä pysyttelevä australialaismies kertoo rakastavansa suuseksiä, mutta hänen vaimonsa on harvoin sillä tuulella. Kyllästyttyään suuseksin puutteeseen, mies sanoo kehittäneensä molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun.

 -Esitin hänelle idean: Joka kerta kun hän antaa minulle suuseksiä alusta kliimaksiin asti, 30 Australian dollaria (16,50 euroa). Näin tapahtuu yleensä kerran kahdessa viikossa. Varaan palvelun ja... kun lapset on laitettu nukkumaan, siirrän rahat hänelle, mies kirjoittaa.

Hän selittää maksavansa myös muista seksualisista palveluksista. Anaaliseksi kustantaa suhteessa 200 Australian dollaria (110 euroa). Kritisoijille mies vakuuttaa, että hänen vaimonsa on tyytyväinen vaihtokauppaan.

– Välillä, kun hän haluaa helppoa rahaa, hän ehdottaa itse maksullista palvelua.

f

"Taloudellista väkivaltaa"

Mies lisää, että kahdeksan vuotta yhdessä ollut pariskunta harrastaa seksiä keskimäärin kerran tai kaksi viikossa ilman, että raha vaihtaa omistajaa. Parisuhdeasiantuntija Isiah McKimmie tunnustaa kuitenkin olevansa "huolissaan" parin nykyisestä järjestelystä.

– Tämä kuulostaa vähintäänkin epäterveeltä dynamiikalta ja epäilen, onko se pidemmällä välillä kestävä tai kumpaakaan tyydyttävä järjestely. Olen huolissani siitä, että pahimmillaan parisuhteessa tapahtuu seksuaalista väkivaltaa. 

McKimmien mukaan kyse on taloudellisesta väkivallasta.

– Teillä on "sopimus", jonka mukaan vaimosi ei voi kieltäytyä, kun olet jotain vailla. Tämä tarkoittaa, ettei mukana ole suostumusta. Vain siksi, että vaimosi "on suostunut" tähän, ei tarkoita, etteikö kyse olisi hyväksikäytöstä.

Lähde: News.com.au

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!