Hyppää pääsisältöön
Seksivideo

Asetukset pielessä! Nainen striimasi vahingossa oman seksivideonsa tuhannelle Facebook-seuraajalleen!

Nykyteknologia etenee niin vauhdikkaasti, että joidenkin on vaikea pysyä kehityksessä mukana. Keski-ikäiselle lapsiperheen äidille kävi nöyryyttävä moka, kun hän striimasi vahingossa tuhmat puuhansa tuhansille Facebook-ystävilleen.

seksivideo

Huhhuh, NBA-rakas petti raskaana olevaa Kardashiania – seksivideo ja viestit julki Instagramissa!

Saako entisen suhteen seksivideoita säilyttää?

Mitä tapahtui?

Bulgarialainen Zeinepa Galibova päätti kuvata tuhman videon miehelleen, joka oli töiden takia Iso-Britanniassa. Hän kertoo kertoo, että sängyssä kuvattu video oli tarkoitettu yksityisviestiksi hänen miehelleen. Valitettavasti hän loi vahingossa Facebook-tarinan, jonka saattoivat nähdä kaikki hänen ystävänsä ja perheenjäsenensä.

Videon näki myös naisen 20-vuotias poika. Hän kertoi Tuhovištan paikallisille tiedotusvälineille, ettei hän kokemuksen jälkeen todennäköisesti kykene vierailemaan äitinsä luona moneen vuoteen.

Myös Galibovan mies järkyttyi seksivideosta. Mirror-lehden mukaan mies ei suostunut puhumaan vaimolleen päiväkausiin. Galibova toivoo, että hänen lähipiirinsä pääsisi nopeasti asian ylitse.

seksivideo

Lähde: Mirror

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!