Hyppää pääsisältöön
Anastasian rinnat ovat saaneet paljon huomiota.

Anastasian KK-kupin jättirinnat keräävät huomiota: Joillakin on pakkomielle minusta! Katso kuvat!

Anastasia Berthieriä on siunattu luonnostaan suurella povella. Nuorempana nainen häpeili KK-kupin rintojaan, mutta nyt hän on oppinut rakastamaan kehoaan ja jopa tienaamaan sillä.

– Maailmassa ei ole montaakaan naista, jolla on luonnostaan näin suuret rinnat, sopusuhtainen vartalo ja söpöt kasvot, joten miksi en olisi onnellinen, hän selittää Mirror-lehdessä.

Rinnoilla huomiota

Anastasian rinnat saavat osakseen paljon huomiota ja osa siitä on negatiivista. Moskovassa, Venäjällä asuva Anastasia myöntää joutuneensa toistuvasti häirinnän kohteeksi. Osa kokemuksista on ollut todella pelottavia.

– Yksi hullu uhkasi menevänsä keittiöön viiltämään ranteensa, jos en vastaa hänelle. Minulla on myös vainooja, joka on seurannut minua vuosia, vaivaten perheenjäseniäni, ystäviäni ja jopa valokuvaajia, joiden kanssa työskentelen. Maailmassa on paljon sairaita ihmisiä ja voi olla vaarallista, jos he kehittävät sinusta itselleen pakkomielteen, hän toteaa.

Kaikesta huolimatta Anastasia rakastaa fanejaan. Mallina työskentelevällä naisella on Instagramissa yli puoli miljoonaa seuraajaa, joilta hän sanoo saavansa "paljon tukea ja uusia ideoita". Hän muistuttaa, ettei negatiiviselle huutelulle pidä antaa liikaa painoarvoa.

– Ole oma itsesi ja jatka eteenpäin. Älä kuuntele vihaajia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasiya Berthier (@artdikaya_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasiya Berthier (@artdikaya_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasiya Berthier (@artdikaya_) on

Lähde: Mirror, Instagram

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!