Hyppää pääsisältöön
justin bieber

Syy riutuneelle olemukselle selvisi! Justin Bieber avautui todella ikävästä vaivastaan: "Se vaikuttaa aivotoimintaani"

Popsensaatio Justin Bieberin, 25, on huhuttu vuoden sisällä useaan otteeseen sortuneen puhtoiselta tieltään takaisin huumeiden pariin. Syynä huhuille on ollut laulajan epäsiisti ja hömssyinen olemus, jonka paparazzit ovat onnistuneet tallentamaan useaan otteeseen.

Justin kuitenkin katkaisi huhuilta siivet jakamalla Instagramissa avoimen postauksen heikosta voinnistaan. Tähti paljastaa sairastuneensa borrelioosiin ja pusutautiin.

Lue myös: Mallikaunotar Hailey Baldwin asteli alttarille kohupoppari Justin Bieberin kanssa – Hollywood-tähtien lemmenkaruselli pyöri kiivaasti vuonna 2019!

- Monet ovat sanoneet, että Bieber näyttää paskalta, mutta he eivät ole tajunneet, että minulla diagnosoitiin hiljattain borrelioosi eikä ainoastaan se, vaan myös vakava mononukleoosi. Nämä ovat vaikuttaneet ihooni, aivotoimintaani, energiaani ja kokonaisterveyteeni, Justin kertoo. 

 

– Viimeiset pari vuotta olevat olleet raskaita, mutta oikeat hoitokeinot auttavat hoitamaan tätä toistaiseksi parantumatonta tautia, ja palaan vielä parempana kuin koskaan.

Lue myös: TMZ: Uskossa elävä Justin Bieber lauloi jumalanpalveluksessa - unohti osan sanoista!

Samassa postauksessa Justin kertoo julkaisevansa Youtube-kanavallaan dokumenttisarjan sairauksiinsa liittyen. Dokumentin on tarkoitus ilmestyä tammikuun loppupuolella.

TMZn mukaan Bieber paljastaa dokumentissaan kärsineensä mielenterveysongelmista viime vuonna. Lopulta terveyshaasteiden syyksi paljastui viheliäinen borrelioosi, jonka seurauksena laulaja sairastui masennukseen. 

Lue myös: Yyh, Justin Bieberin housuissa melkoinen mälli - onko tämä todellakin sitä, miltä se näyttää? Katso kuva!

Ikävä sairaus

Vaikka Justinin sairaudet eivät aiheuta välitöntä hengenvaaraa, ovat borrelioosi ja pusutauti hyvin ikäviä sairastaa.

Terveyskirjaston mukaan borrelioosi on punkkien levittämä infektiosairaus, joka voi hoitamattomana aiheuttaa muun muassa iho-, nivel-, hermo-, sydän- ja lihasoireita.

Pusutautina tunnettu mononukleoosi on yleinen sairaus nuorilla aikuisilla. Sen aiheuttaa Epstein-Barr-virus, jolloin taudin yleisimmät oireet ovat korkea kuume, johon liittyy usein nielurisatulehdus ja yleinen imusolmukkeiden suureneminen. Lisäksi taudin aikana useat kärsivät oireettomasta maksatulehduksesta. 

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Emmi Ikonen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!