Hyppää pääsisältöön
Nicole Scherzinger

Superseksikäs Nicole Scherzinger teki melkoisen tempun pitääkseen uuden suhteensa salassa - vaikutti välittömästi kultansa urahaaveeseen!

Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzingerin uusi rakas Thom Evans odotti vuosia hurmatakseen laulajatähden.

Nicole ja Thom vahvistivat ympärillään velloneet suhdehuhut viime viikonloppuna, kun he saapuivat yhdessä Golden Globe -gaalaan.

Oho, superseksikäs Nicole Scherzinger lopetti salailun: esitteli uuden rakkaansa – kuvat!

Nicole ja Thom tutustuivat kunnolla X Factor: Celebrity -ohjelmassa, jonka tuomarina Nicole toimi, Thom puolestaan kilpaili. Lehtitietojen mukaan superseksikäs Nicole oli Thomille entuudestaan tuttu, sillä hän iski silmänsä laulajaan jo kuusi vuotta sitten.

Tietojen mukaan Thom yritti onneaan Global Gift Gala -juhlassa vuonna 2014. Tuolloin Nicole ja hänen ex-rakkaansa Lewis Hamilton olivat parisuhdekriisin keskellä. Thom ei onnistunut hurmaamaan laulajaa, eivätkä he viettäneet aikaa yhdessä ennen viime syksyn X Factoria. Ohjelman kuvauksissa Thom huomasi ihastuksen tunteidensa palanneen.

- Thom tiesi, että hänellä olisi hauskaa ohjelmassa – eikä pelkästään laulamisen takia. Hän on jahdannut Nicolea niin kauan. Thom oli varma siitä, että ohjelmassa vietetty yhteinen aika antoi mahdollisuuden todella hurmata Nicole, lähipiiristä supistaan.

Nicole Scherzinger ja Thom Evans
Nicole ja Thom juhlivat yhdessä FOX-kanavan talvipressin jatkoilla muutama päivä sitten.

- Lopulta Nicole ei pysynyt vastustamaan Thomia, vaikka hänen oli tarkoitus tuomaroida tämän esityksiä.

Thomin yhtye Try Star ei voittanut X Factor: Celebrity -kilpailua, ja tietojen mukaan se johtui Nicolen laskelmoimasta peliliikkeestä. Nicole nimittäin koki hänen ja Thomin suhteen pysyvän paremmin salassa, jos Thom ei ole mukana kilpailussa.

Temppu auttoi pitämään suhteen salassa hieman pidempään – samalla se katkaisi Thomin ja tämän yhtyetovereiden haaveet laulukilpailun voitosta.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!