Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Rita Ora

Paparazzikuvat! Rita Oralla rohkea asuvalinta - kehtaisitko käyttää tällaisia housuja itse?!

Uuden How To Be Lonely -kappaleensa julkaissut brittilaulaja Rita Ora, 29, bongattiin hiljattain BBC:n radiotalon ulkopuolella Lontoossa. Onneksi henkivartija oli hänen mukanaan, sillä paparazzit odottivat laulajaa hänen poistuessaan radiotalosta.

Rita Ora

Rita Ora

Näyttävät housut

Ritan päällä nähtiin erikoiset läpinäkyvät housut, ja hänen pakaroillaan loisti sana Paris. Asun pelasti ihonvärinen kokovartaloasu, joka hädin tuskin peitti tähden kriittiset paikat.

Rita Ora

Koronaepidemia harmittaa

Rita on viime aikoina harmitellut Instagram-tilillään sitä, miten paljon koronavirus on vaikuttanut myös hänen arkeensa. Tähti julkaisi seksikkään bikinikuvan ja muisteli aikoja, jolloin kaikki oli vielä "normaalisti".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That time I swam alone anyway... @elenaora filming me lol #socialdistancing

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Positiivinen asenne

Rita muistuttaa seuraajiaan usein siitä, miten tärkeää on arvostaa arjen pieniä asioita. Laulaja julkaisi kuvan, jossa hän on valmistautumassa konserttiinsa.

- En malta odottaa, että kaikki tämä loppuu, ja päästään takaisin normaaliin arkeen! Toivottavasti olette kaikki turvassa! 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Monica Ollas
Kuvat:
All Over Press, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!