Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Naya Rivera

Paljastaako tämä valvontakameranauha mystisesti veneretkellä kadonneen näyttelijä Naya Riveran kohtalon? "Äiti hyppäsi veteen" - katso video!

Baywatch- ja Glee -sarjoista tunnettu näyttelijä Naya Rivera, 33, on ollut kateissa jo useamman päivän.

Hänet on nähty viimeksi Piru-järvellä Etelä-Kaliforniassa, jonne hän lähti veneretkeilemään 4-vuotiaan poikansa kanssa.

Lue lisää: Näyttelijäkaunotar Naya Rivera hyppäsi järveen eikä palannut, 4-vuotias poika löytyi yksin veneestä - tässä ovat viimeiset kuvat ennen tragediaa

Tällä hetkellä uskotaan, että Naya hyppäsi veneestä uimaan, mutta toistaiseksi tuntemattomasta syystä hän katosi veteen. Poika Josey löytyi yksin vuokraveneestä. Poika oli sanonut poliisille, että "äiti hyppäsi veteen, muttei palannut".

Poliisi ei sulje pois mahdollisuutta, että kadonnut on hukkunut.

Venturan poliisi on julkaissut valvontakameratallenteita venevuokraamon läheiseltä parkkipaikalta (twiitti alla). Videolta näkyy, että Naya auttaa poikansa ulos autosta ja he kävelevät kohti laituria. 

Vene

Tällaisesta veneestä näyttelijä katosi.

Etsintöjä on hankaloittanut järviveden sameus, joten sukeltajat ovat voineet tehdä etsintöjä vain päiväsaikaan.

Alla tiettävästi viimeinen video Naya Riverasta elossa

Poliisi on julkaissut valvontakameratallenteen lisäksi hätäkeskusnauhoituksen (tviitti alla). Se on osoitus siitä, että viranomainen pyytää yleisöltä kaikkia mahdollisia vihjeitä kadonneen löytymiseksi.

Lähteet: Daily Mail ja TMZ. 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
All over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!