Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Sting

Mikä on miehen salaisuus? Laulajakomistus Sting rautaisessa kunnossa – katso kuumat kuvat rantaleijonasta!

Maineikas muusikkokomistus Gordon Matthew Thomas Sumner tunnetaan paremmin artistinimellään Sting, jolla hän on valloittanut maailmaa jo 70-luvulta lähtien. Nyt 70 ikävuotta lähestyvä rantaleijona havaittiin virkistävällä uinnilla Luoteis-Italiassa. 

Legendaarinen laulaja lomailee Ligurian rannikkoalueella, jossa hän viihtyi uimarannalla valkoisissa uimashortseissa. Siellä 68-vuotias herrasmies kuivatteli hetken itseään lämpimissä auringonsäteissä, ennen kuin poistui rantaviivaa pitkin muualle. 

Kollegojen seurassa

Sting ei tosin ollut yksin uimassa, koska hänen seurassaan oli muitakin muusikoita. Mukaan meriveteen miehen kanssa matkasi italialaiset laulaja-lauluntekijä Zucchero Fornaciarini ja huilisti Andrea Griminelli

Lue myös: Paparazzi iski: Rocklegenda Sting istuskeli baarissa Helsingissä - kuva! 

Zucchero tosin lähti veteen paita päällä, vaikka muut miehet polskivat ilman paitaa. Sting erottui joukosta rautaisella ruumiinrakenteellaan, joka loistaa kaikessa komeudessaan kirkkaassa päivänvalossa.

Sting rannalla

Sting rannalla 2

Lue myös: Vuokraa Stingin talo: kuukausihinta hurjat 185 000 euroa – katso upeat sisäkuvat! 

Sting rannalla 3

Sting rannalla 4

Kaikkien tuntema kappale

Sting aloitti merkittävän musiikkiuransa jo vuonna 1977, kun hän oli The Police -rockbändin keulakuvana. Yhtyeessä hän lauloi ja soitti bassokitaraa. Hän kirjoitti heidän tunnetuimman kappaleensa Every Breath You Take vuonna 1982. Se ampaisi heti radiosoittolistojen kärkeen sitä seuraavana vuonna ja voitti kolme palkintoa kansainvälisesti tunnetussa Grammy-gaalassa vuonna 1983. Arvostettu laulu todettiin kaikkien aikojen soitetuimmaksi kappaleeksi radioissa viime vuoden toukokuuhun mennessä. 

Lue myös: Sting: Ei perintöä lapsille! 

Biisi on ollut todella suosittu häätanssikappale romanttiselta kuulostavien lyriikoidensa ansiosta. Sting on itse myöntänyt kirjoittaneensa kappaleen sanoitukset kuvaamaan häirikköä, pakkomielteisesti ihastustaan vainoavaa henkilöä, joka ei saa tunteilleen vastakaikua. Nykyään puhekielessä vastaavanlaisia ihmisiä kuvataan stalkkeri-termillä.

Sting rannalla 5
Ylhäällä vasemmalla polskimassa Sting, keskellä alhallla Andrea Griminelli ja oikealla alhaalla aurinkolaseissa Zucchero Fornaciarini.
Sting rannalla 6
Zucchero ja Sting juttelivat uidessaan. 


 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Niki Miettinen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!