Hyppää pääsisältöön
Lisa Vanderpump

Lisa Vanderpump avasi sanaisen arkkunsa – kommentoi vuoden kohutuinta tosi-tv-draamaa: somehitti keitti yli!

The Real housewives of Beverly Hills -sarjan yhdeksäs tuotantokausi on ollut täynnä draamaa. Kaikki sai alkunsa, kun yksi miljonäärirouvista, Dorit Kemsley adoptoi Lisa Vanderpumpin Vanderpump Dogs -järjestön kautta koiranpennun. Doritin mukaan pentu ei sopeutunut hänen perheeseensä, ja hän antoi koiran tuttavalleen. Lopulta selvisi, että Doritin tuttu oli vienyt koiran hylättyjen koirien koiratarhaan.

Tilanne kiristi Doritin ja Lisan välejä, ja yllättäen medialle vuodettiin uutinen, jossa Dorit lytättiin täysin. Kyle Richards ja muut miljonäärirouvat olivat varmoja, että Lisa Vanderpump oli vuotanut uutisen kostaakseen Doritille, ja Kyle päätti selvittää tilanteen Lisan kanssa. Kylen ja Lisan keskustelutuokion seurauksena heidän välinsä katkesivat.

Lue myös: Seiskan erikoishaastattelu! Kyle Richards kertoo kaiken jättiriidastaan Lisa Vanderpumpin kanssa: "En tiedä saisinko kertoa tästä..."

 

Kierteli kommenteissaan

Lisa Vanderpump on pitänyt melko matalaa profiilia kohun suhteen, mutta hän ei pystynyt välttelemään aihetta vieraillessaan Watch What Happens Live -ohjelmassa. Juontaja Andy Cohen tivasi Lisalta, oliko hän tai joku hänen tiimiläisensä osallisena koiraskandaalin uutisvuodossa.

- Artikkelissa kirjoitettiin erittäin positiivisesti Vanderpump Dogs -säätiöstäsi, ja siksi muut miljonäärirouvat uskoivat sinun olleen vuodon takana, Andy Cohen sanoi Lisalle ohjelmassa.

- Odotas hetki. Järjestöni nojautuu avustajiemme ja sponsoriemme lahjoituksiin, joten koko tämä asia on huonoa julkisuutta meille. Emme halua olla missään tekemisissä sellaisen kanssa. Minä epäilen, että vuodon takana on joku, joka toivoo minulle pahaa, Lisa vastasi.

- Mutta artikkeli oli nimenomaan positiivinen järjestöäsi kohtaan, Andy painotti.

- Mutta sitten tilanne kääntyi, eikö totta? En tarvitse sellaista negatiivisuutta...siis positiivisuutta. Se vain... En tiedä. Ehkä joku halusi heittää minut bussin alle, Lisa kierteli.

 

Suivaantui somehitistä

Lisan aviomies Ken Todd osallistui vaimonsa ja Kylen riitaan, ja tilanteen lopussa hän huusi Kylelle: ”Hyvästi, Kyle!”

Jakson julkaisun jälkeen Kyle otti mehukkaasta tilanteesta hyödyn irti ja muutti huudahduksen somehitiksi. Hän julkaisi Instagramin My Stories -osioissa videoita eri tilanteissa, joissa hän käytti hitiksi noussutta huudahdusta. Myös ohjelman muut tähdet ja fanit ovat alkaneet julkaista videoita, joissa he käyttävät hittihuutoa.

Lisa Vanderpump ei suhtautunut tähän positiivisesti.

- Selvästi Kyle ei sure ystävyytemme hajoamista. Juttu olisi ollut hauska, jos ystävyytemme olisi pelastettu, mutta ei ole. Temppu ei ollut Kylelta kovin fiksu veto. Koko juttu oli aika surullinen. Itse en syyttäisi ketään mistään, jos minulla ei ole todisteita, Lisa totesi Watch What Happens Live -ohjelmassa.

 

Kyle Seiskan erikoishaastattelussa

Seiska keskusteli Kylen kanssa dramaattisesta riidasta puhelimitse. Tosi-tv-tähti ei ole ollut missään tekemisissä Lisan kanssa yli puoleen vuoteen.

- Emme ole puhuneet Lisan kanssa mitään tuon räjähdyksen jälkeen. Emme ole missään väleissä tällä hetkellä. En halunnut tuollaista tilannetta. Halusin selvittää asian. Yritin puhua Lisalle rauhallisesti ja asiallisesti, mutta hän räjähti välittömästi. Ajattelin, miksi hän reagoi niin voimakkaasti. Sarjaa seuranneet tietävät, että olemme olleet hänen kanssaan samanlaisessa tilanteessa aiemminkin. Lisa koki kaiken todella voimakkaasti, Kyle kertoi Seiskalle puhelimitse.

Kyle ei tiedä, pystyvätkö he selvittämään välejään koskaan.

- Tietysti haluan selvittää asian, koska olemme olleet ystäviä niin monta vuotta. Minua surettaa eniten se, että menetin tuon keskustelun aikana kaksi rakasta ystävääni, Lisan ja Kenin.

The Real Housewives of Beverly Hills jenkkitahtiin C Moressa keskiviikkoisin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!