Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Victoria häikäisi Japanissa.

Kuvat! Ruotsin prinsessa Victoria häikäisi Japanin keisarin kruunajaisissa – asuvalinta korosti treenattua vartaloa!

Japanin keisari Naruhiton kruunajaisissa naiset pistivät parastaan asuvalinnoissaan, mutta yksi vei kirkkaan voiton.

Kruununprinsessa Victoria edusti Ruotsia yhdessä isänsä, kuningas Kaarle Kustaan kanssa. Vickanin sähkönsininen asu oli taidokkaasti leikattu ja korosti tulevan kuningattaren treenattua ylvästä vartaloa.

Prinsessa Victoria

Lue myös: Victorian ja Estellen harteille raskas painolasti! Kaarle Kustaa sivuutti tyttärensä mielipiteen jakaessa hovin vastuut ja rahat uusiksi!

Bhutanin kuningas Jigme ja kuningatar Jetsun Pema olivat pukeutuneet perinteisiin kansallispukuihin. He osallistuvat harvoin eri maiden valtiollisiin tilaisuuksiin.

Jigme ja Jetsun Pema

Normaalisti Espanjan kuningatar Letizia on se upein ilmestys juhlissa kuin juhlissa, mutta nyt hän teki poikkeuksen ärhäkällä puutarha-aiheisella luomuksellaan. Hän ilmeisesti halusi kunnioittaa asullaan Japanin kuuluisaa kirsikankukkaloistoa.

Espanja kuninkaalliset.

Lue myös: Oho! Espanjan kuningatar kohautti pukeutumisellaan: Letizia edusti läpinäkyvässä puserossa – kuvat!

Espanjan kuningas Felipe käyttäytyi hyväntavan vastaisesti ja räpläsi kännykkäänsä pitkän kruunajaisseremonian aikana. Letizia patisti miestään pistämään kännykän taskuun.

Japanin uudella keisari Naruhitolla, 59, ja keisarinna Masakolla on vain yksi tytär Aiko, joten hänen jälkeensä valtaistuimelle nousee pikkuveli Fumihito tai hänen poikansa Hisahito.

Naruhito

Kruunajaisissa oli 2 000 kutsuvierasta. Heidän joukossaan olivat myös Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio, joka piipahti matkallaan myös Japanin Muumimaailmassa.

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio.

Lue myös: Itsenäistä Suomea juhlitaan - Helsinki täyttyy kuninkaallisesta loistosta!

Hollannin kuningaspari Willem-Alexander ja Maxima edustivat hymyssä suin. Maxima kuuluu Euroopan seuratuimpien pukeutujien joukkoon, mutta tämä asu – varsinkin jättikukkapäähine – ei kuulu hänen parhaimpiinsa.

Maxima

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Anne Pennanen
Kuvat:
ALL OVER PRESS, LEHTIKUVA, DAGBLADET JA SE OG HØR

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!