Hyppää pääsisältöön
Winnie Harlow ja Dua Lipa

Kuumat jatkot strippiklubilla! Huippumalli Winnie Harlow'n paljastava bileasu tyrmäsi, Lizzo ei meinannut löytää ovelle - kuvat!

Paparazzit bongasivat Winnie Harlow'in, 25 Grammyjen jatkoilla losangelesilaisen strippiklubin edustalla. Winnie on tuttu Tyra Banksin Huippumalli haussa - kilpailusta vuodelta 2014. Ohjelmasssa nainen erottui paitsi huikaisevalla kauneudellaan, niin myös ihonsa vitiligo-pigmenttihäiriön vuoksi.

Kenties juuri erikoinen ulkonäkö on singonnut Winnien mallitaivaan huipulle. Yöbileissä hän sai ansaittua huomiota. Turkispuuhkan alta paljastui lyhyt hame ja läpikuultava paita. Rintaliivit olivat selvästikin jääneet kotiin. Mukaan hänellä oli erikoinen luksuslaukku, jonne olisi mahtunut vaikka kossupullo ja vessapaperirulla. Saappaisiin oli kiinnitetty kotelo! Olikohan siellä meikkikynä, käynnykkä vaiko linkkuveitsi? 
x

Bileiden kuningatar! 

z

Mökille menossa? 

Lil Nas X, 20, näytti itsevarmalta saapuessaan jatkoille. Itsevarmuus peitti myös puutteet tyylitajussa, sillä tämä asukokonaisuus sopisi hyvin viakka mökkiviikonloppuun. 

x

Kunnon pohjat!

Artisti ja malli Dua Lipa, 24, oli hänkin bileissä mukana. Kaunotar aikoi ilmeisesti juhlia perinpohjaisesti, sillä hänellä oli drinkki kädessän jo punaisella matolla. Kippis! 

x

Missä on ovi? 

Lizzo (oik. Melissa Jefferson) 31, lainasi ilmeisesti mummonsa essua jatkoille. Kuvista päätellen hän ei ollut löytää sisään klubille, mutta onneksi ystävällinen turvamies osasi opastaa hänet ovelle. Lizzon hommana oli emännöidä bileitä. Toivottavasti kaikki meni nappiin! 

l

Katso myös: Yksi maailman upeimmista naisista! Pigmenttipoikkeamallaan erottuva Winnie Harlow keimaili bikineissä - katso kuumat rantakuvat!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Monica Ollas
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!