Hyppää pääsisältöön
kourtney kardashian

Kourtney Kardashianin Suomen-vierailun tarkoitus paljastui: juhli Lapissa ex-miehensä ja tämän 20-vuotiaan tyttöystävän kanssa - Sofia Richie julkaisi kuvan Lapista!

Suomi sai viime viikolla vieraakseen todellisen maailmantähden, kun juuri uuden lifestyle-sivustonsa lanseerannut Kourtney Kardashian matkusti Lappiin lastensa, ex-miehensä Scott Disickin ja tämän nuoren tyttöystävän Sofia Richien kanssa. 

Lue myös: Kardashianit Rovaniemellä? Kourtney Kardashianin julkaisema kuva hotellihuoneesta kertoo paljon - katso vaikka itse!

Us Weekly kertoo nettisivuillaan, että Kourtney saapui Suomeen viettämään 40-vuotissyntymäpäiväjuhliaan, vaikka kolmen lapsen äiti ei näytä juuri päivääkään yli kaksikymppiseltä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coparenting

Henkilön Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) jakama julkaisu

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun maailmantähdet vetäytyvät rentoutumaan Lappiin.

Suomessa Kourtney onkin seurueineen pystynyt nauttimaan lomasta hyvinkin matalalla profiililla. Hemajoittuivat upeaan Arctic Tree House -hotelliin, joka julkaisi omassa Instagram storyssaan kuvakaappauksen Kourtneyn-snapchat-videosta.

Näin ollen tieto Kourtneyn olinpaikasta levisi kulovalkean tavoin. Noin 13 tuntia myöhemmin hotelli poisti julkaisunsa. 

"Matkustamme paljon yhdessä"

Sofia Richie on ikonisen laulajan Lionel Richien tytär. 20-vuotias malli julkaisi lomamatkalta yhden kuvan eilen maanantaina 8. huhtikuuta. Sofia tosin ilmoitti olevansa Pohjoisnavalla, mikä ei maantieteellisesti aivan pidä paikkansa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The North Pole 💌

Henkilön Sofia Richie (@sofiarichie) jakama julkaisu

Joku voisi pitää outona, että ex-pari matkustaa yhdessä uusien puolisoiden kanssa, mutta Sofian mielestä se on todella positiivinen asia. 

- Matkustamme usein yhdessä ja mielestäni se on todella hyvä viesti näyttää muillekin ihmisille, Sofia kertoi taannoin Today Show’ssa. 
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!