Hyppää pääsisältöön
Kate Beckinsale

Kate Beckinsale ja Leonardo DiCaprio suosivat puolet nuorempia seurustelukumppaneita – näiden maailmantähtien rakkaudessa ikä on vain numeroita!

Näyttelijä Kate Beckinsale, 46, juhli kesäkuussa kanadalaisen muusikkopoikaystävänsä Goody Gracen 23-vuotissyntymäpäiviä näyttävästi kissojensa kanssa.

Kate

Viime vuonna Kate tapaili Pete Davidsonia, 26, ja sitä ennen hän seurusteli koomikko Matt Rifen, 24, kanssa. Hänen lastensa isä, näyttelijä Michael Sheen, 51, oli häntä viitisen vuotta vanhempi.

Lue myös: Tältä näyttää kuuma puuma! – rinnat puristuvat tiiviisti yhteen

Leonardo suosii nuoria malleja

Leonardo

Näyttelijä Leonardo DiCaprio, 45, on seurustellut itseään puolta nuoremman malli Camila Morronen, 23, kanssa jo kolme vuotta.  Leo kuitenkin julkisti suhteensa Camilaan vasta alkuvuodesta. Tähden kainalossa on viihtynyt aikaisempina vuosina useita nuoria huippumalleja.

Lue myös: Vain nuoret alusvaatemallit kelpaavat Leonardo DiCaprion petiin – muistatko nämä kaikki Leon kanssa seurustelleet seksipommit? Katso kuvat!

Yhteiselo kestänyt jo 18 vuotta

Harrison Ford

Näyttelijä Harrison Ford, 78, ja Ally McBealin roolistaan tunnetuksi tullut Calista Flockhart, 55, ovat olleet yhdessä  18 vuotta, ja heillä on 19-vuotias adoptiopoika Liam. Harrisonin avioerokiemuroista johtuen pariskunta asteli alttarille vasta 10 vuotta sitten. Suhteen alkaessa heidän ikäeronsa oli iso uutinen mutta ei tunnu nykyaikana enää miltään.

Madonna etsii ikuista nuoruutta

Madonna

Popin ikoni Madonna, 61, seurustelee nykyisin taustatanssijansa Ahlamalik Williamsin, 26, kanssa. Tähden tiuhaan vaihtuvat miesystävät ovat nuortuneet vuosien saatossa, eikä kukaan jaksa enää pitää heidän nimistään saati ikäeroista lukua. Avioliitot Sean Pennin, 59 ja ohjaaja Guy Richien, 51, kanssa kyllä muistetaan, kuten myös suhde 22 vuotta vanhemman näyttelijä Warren Beattyn kanssa.

Lue myös: Madonna iski 25-vuotiaan tanssijan – näin uuden rakkaan isä kommentoi 36 vuoden ikäeroa!

Geren kuopus syntyi huhtikuussa

Gere

Näyttelijä Richard Gerellä, 70, ja espanjalaiskustantaja Alejandra Silvalla, 37, on liitostaan kaksi poikaa, joista nuorimmainen on vasta kolmen kuukauden ikäinen.  Gere tuli isäksi ensimmäisen kerran viisikymppisenä. Seitsemänkymppisenä isäksi tulleita on muun muassa presidenttimme Sauli Niinistö.

Alec perusti suurperheen

Alec

Näyttelijä Alec Baldwinin, 62, ja joogaohjaaja Hilaria Baldwinin, 36, liitto on kestänyt jo kahdeksan vuotta. Pariskunnalla on jo neljä lasta ja viides tekee tuloaan. Hilaria on myös saanut vuoden sisällä kaksi keskenmenoa. Alecilla on entuudestaan aikuinen Ireland-tytär liitosta Kim Basingerin kanssa.

Mickin vaimot vain nuortuvat

MIck

Rokkari Mick Jaggerilla, 76, ja tanssijaballeriina Melanie Marickilla, 33,  on kolmevuotias poika, joka on Jaggerin kahdeksas lapsi. Ikinuorella muusikolla on kaikkiaan viiden eri naisen kanssa lapsia, joista vanhin on tytär Karis, 49. Avioliitostaan malli Jerry Hallin, 64, kanssa miehelle syntyi neljä lasta.

20 värikästä aviovuotta takana

Catherine

Näyttelijät Michael Douglas, 75, ja Catherina Zeta-Jones, 50, ovat olleet naimisissa 20 vuotta, ja heillä on kolme lasta. Liitto on kestänyt Michaelin taistelun kurkkusyöpää vastaan ja Catherinen mielenterveysongelmat. Aikaisemmin Michael oli naimisissa Diandra Lukerin, 64, kanssa, heidän liittonsa kesti 23 vuotta.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Carmen Heikkilä
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!