Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
srfrh

Aina vähän porno! Courtney Stoddenin ylikireä toppi käänsi päät puistossa - onko tuo samanlainen koira kuin Sofia Belórfilla?!

Teinivaimona aikoinaan tunnettu Courtney Stodden, 25, taitaa päät kääntävän pukukoodin, vaikka kyseessä olisi koiran ulkoilutus. Kalifornian Moorparkin Studio Citynä tunnetulla alueella koiran kanssa lenkkeillyt megabeibe oli vetänyt yllensä sporttisenvioletin vapaa-ajan asun, joka oli antoisaakin antoisampi toppiosasta. Varsinaisista paparazzikuvista ei ole kyse, vaan povipommi keikisteli kuvaajalle antaumuksella.

ii

ddd

Ihana koira! 

Suomalaisfanien huomio kiinnitty koiraan. Onko tuo samanlainen kuin kohukaunotar Sofia Belórfilla?!  Taajaan paparazzikuvissa näkynyt pomeranialainen Bambi todellakin muistuttaa Courtneyn pikkukoiraa.

ccc

Samanrotuisissa pikkukoirissa huomattavin ero on turkin kunto, nimittäin villien bileputkien päätteeksi Sofian dogi on näyttänyt toisinaan hieman nuutuneelta. Kesäaika ja puistoelämä onneksi varmasti kohentavat niin ihmisten kuin koirienkin oloa, pitkän koronaeristyksen jälkeen.

Lue myös: Exä-Nikon siskot veivät laukut erossa - Sofia sai pitää Bambi-koiran säälistä!

zxx

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus. All over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!